Не знам ама аз ако давам на някви индивиди по 40 кинта ще ги карам да се бият или да чупят, нали някак трябва да си изработят парите
То и без да им го изискваш може да ти го дадат. Те като си вземат по едно патронче, после ще им се получи добре с полицията.
И аз искам 40-ка ама на, нема за такива като нас. Станишев от всякъде искат да го махнат. За това ГЕРБ пари няма да даде, то ще си дойде. Инвестицията е за яхване отново на власта.
Промени в изборният кодекс, ще направят разликата.
То толкова политчески трупове е нямало за толкова кратко време!
А бе то да бяха само политически, щеше да е добре. И в народа много мъртви души. Като гледам протестите последно време, направо се чудя дали няма професия "професионален протестиращ", ня заплата от някоя политическа партия.
За Пеевски, ясно, там беше заслужено. Ама тези сега, нещо ми се виждат малко странни. Или може би са затишие от първия.
Да, но народа тогава яко му писна, човек. Сега не знам какво точно иска. Как може да искаш оставка на някой, който реално не имал възможността да се докаже. Както се вика, дай му една година, пък после недоволствай. Аз сега и да искам да отида на протест, няма какво да искам. За Пеевски е ясно, това си беше не за протест, а за инквизиция.Затишие, до няколко седмици ще е и бурята - не забравяй ние от Варна 70к излязохме на улиците а почнахме с 500-1000 души!
Да, но народа тогава яко му писна, човек. Сега не знам какво точно иска. Как може да искаш оставка на някой, който реално не имал възможността да се докаже. Както се вика, дай му една година, пък после недоволствай. Аз сега и да искам да отида на протест, няма какво да искам. За Пеевски е ясно, това си беше не за протест, а за инквизиция.
ГЕРБ и другите, които уж нямат нищо общо с протестите, са като куче, което гони кола. Дори и да я настигне, не може да я подкара. В това вече се убедихме многократно.
А и да го погледнем не толкова егоистично. В момента, ако това продължи, сме в една политическа криза, което реално би отказало не само инвеститорите, но и потребителите от други държави. Да не забравяме, че влязохме в туристическия сезон. Остава и ние да си го направим като гърците. Само, че на тях ще им пуснат от Европа помощи, докато при нас - няма да имаме този късмет.
Друго за което се сещам е и това, че влезем ли в избори или там каквото искат другите недоволни партии, реално изпускаме и следващия период за евросубсидии, защото точно сега трябва да се пишат документите за него и да се кандидатства. Не знам какво мислят другите партии и какво толкова ламтят, защото са същите некадърници, но ако са малко в час, може да седнат и да се замислят за тези неща. Или на Бойко и Ко му е все тази, той така и успя да се сработи с тия евросубсидии.
И междувременно инвеститорите се изнасят. На мен сценария с да ги видим колко са добри и после да се гонят повече ми допада. Не, че ще се свърши някаква работа, но все пак ще изглежда, че горе-долу е стабилно правителството на 1-2 години.Простичко и ясно, ако още някой не е разбрал за какво са протестите.
А и да го погледнем не толкова егоистично. В момента, ако това продължи, сме в една политическа криза, което реално би отказало не само инвеститорите, но и потребителите от други държави. Да не забравяме, че влязохме в туристическия сезон. Остава и ние да си го направим като гърците. Само, че на тях ще им пуснат от Европа помощи, докато при нас - няма да имаме този късмет.
Друго за което се сещам е и това, че влезем ли в избори или там каквото искат другите недоволни партии, реално изпускаме и следващия период за евросубсидии, защото точно сега трябва да се пишат документите за него и да се кандидатства. Не знам какво мислят другите партии и какво толкова ламтят, защото са същите некадърници, но ако са малко в час, може да седнат и да се замислят за тези неща. Или на Бойко и Ко му е все тази, той така и успя да се сработи с тия евросубсидии.