coolice
Owner
MacTeP каза:Еми напишете им го тука на пичовете, щото усещам че пропищят: "ОТКРАДНАХА МИ АКАУНТА"...
Имената не може да се сменят маи трябва да си много глупав да пробвашда идеш в банката и да осребряваш чужд чек с чужди имена
MacTeP каза:Еми напишете им го тука на пичовете, щото усещам че пропищят: "ОТКРАДНАХА МИ АКАУНТА"...
coolice каза:MacTeP каза:Еми напишете им го тука на пичовете, щото усещам че пропищят: "ОТКРАДНАХА МИ АКАУНТА"...
Имената не може да се сменят маи трябва да си много глупав да пробвашда идеш в банката и да осребряваш чужд чек с чужди имена
AxCx каза:coolice каза:MacTeP каза:Еми напишете им го тука на пичовете, щото усещам че пропищят: "ОТКРАДНАХА МИ АКАУНТА"...
Като ги помолиш ще ти сменят името, но ти задават няколко елементарни въпроса (кога е бил създаден акаунта, колко $ е бил първия ти чек ...) с които да докажеш че наистина ти си собственика на акаунта, щото мейл всеки може да им прати от твое име.