Това че си махнал линка не променя факта че статията си я пуснал със СЕО цел - Незнам що Норти ти се връзва та ти прави обем
За съжаление не вярвам, че темата е с цел сео (би било добре тогава! :shock. Но като гледам отговорите на анкетата, вероятността да си прав е изключително малка.
Норти голямо момче стана - Какво общо имат отговорите в анкетата спрямо това дали темата е пусната с цел СЕО???
За мен е очевадно че статията е писана с рекламна и СЕО цел - Явно имам професионално изкривяване
Едно от трите прасенца май имаше сламена къщурка;-), всички знаят, че въздухът е най-добрия изолатор същия ефект, ще се постигне дори ако се запълнят празните пространства с празни кашони, това със сламата си е накъв бизнес подход.
Идеална нискобюджетна санировка, на края замазваш с оборски тор и готово[emoji12]
Той беше линкнал сайта на асоциацията. Тя няма нужда от подобно "сео" (поне да беше сайта на фирмата която произвежда такива къщи).
На 99.99% съм сигурен, че темата не е с цел сео и ако може да се докаже, бих се обзаложил
Норти разни хора разни идеали - Точно на Асоциацията прави реклама и СЕО както вече написах - Самата асоциация провежда платени курсове може и това да е причината популяризиране на дейността и повече балами да бъркат кал срещу заплащане.
аз не бих си направил такава къща. кой знае какви гниди ще се развъждат в тая слама след 5 години
Защо не?
Всяка събота/неделя сме на "мястото" и там има кирпичена къща със 60+ см. стена. Зимата е топло, лятото е студено. Като казвам студено лятото имайте предвид че в града със климатик постигам същата температура, докато на мястото даже отваряме прозорци леко да се постопли. Докато зимата 3те стаи със една печка на два реотана и се сгряват за час.