Служебното правителство 2014 и влиянието на САЩ

От: Служебното правителство 2014 и влиянието на САЩ

Никогане съм държала сметка кой къде и защо пише

Значи казваш, че писането в тази тема е безсмислено..после не си държала сметка. Разбирам, че искаш по-голяма посещаемост на "предприемаческо разпускане", но не благодаря!

изразходвате ценни нерви и енергия в безсмислени спорове

защо мислиш, че ми трябват наставления
нервите и енергията са си мои
но да влезеш и да определяш една дискусия като "безсмислена" говори лошо

това е все едно да ти кажа, че това което дискутирате в "предприемачаско разпускане" е малоумно..мисля го, но няма да ти го кажа защото няма да го разбереш

Последно, заради обективността:
Казах '' защо се абите да ги делите по партийна принадлежност?'', а не ''защо се абите да пишете в теми, различни от предприемаческо разпускане''. Всеки има право да използва тялото си както намери за добре и моята толерантност в тая посока е доказана - Норт е този, който се е изказвал против правата на някои съсловия.
Аз мисля да спрем вече, а?

говориш глупости

отвори тази страница - http://www.predpriemach.com/search.php?searchid=3302262
и виж колко от последните мнения са в темата-помия

след като пишеш главно в онази тема, то означава, че за теб тя е противоположност на тази
според теб тази е: "безсмислена", значи другата е: "смилена"

така излиза...

за мен това е смешно

Nort Ти за разпускането ли ще чегърташ или за новото гробарско правителство на смешния ви президент?
Помията кво ти бърка там дее слънце не огрява? Голямо лющене срещу тая тема голямо нещо, не я гледай като те е яд, че не можеш се включваш в нея.

"Кабинетът Близнашки" дава орден "Стара планина" на посланици, подкрепили протестърите

Неотложното решение е взето днес на първото заседание на временното правителство.

Нищо чудно това смешно правителство,следващото най-важно решение което ще взамат е да дадат орден стара планина и на Боко Тиквата.

Изглежда, че БСП не са толкова проруско настроени след като подписаха договор с Уестингхаус, преди време позволиха на САЩ да изградят бази тук и ако им беше продължил мандата - щяха да доведат либийски терористи да тренират на българска земя
Шо са хабиш. Кой ти каза, че ставаш за политически коментатор? Туй дето си го прогледнал ний вече сме го чували. Също и Боко дето подарява кученце на Путин и това знайм, ама не знайм дали има някакво тайно послание, ко можи да ни кажеш, като са просветлиш

Шо са хабиш.

Неееееееееееееееее! Само това не го питай.:-o Сега ще изпадне в нервна криза, ще си скъса роклята и ще реве на песни на Бионце.:(

п.с. Душе и Боби, добра намеса.mml.gif

Туй дето си го прогледнал ний вече сме го чували.

само трябва да се каже, защото червените боклуци мислят, че БСП е про-руска партия
а това не е така, защото начело толкова време беше украинец

това, че си го чувал, не значи че всички го знаят
все пак не съм го написал специално за теб :wink:

Помията кво ти бърка там дее слънце не огрява?

Не може човек който се чувства в помия толкова удобно, да ми казва, че участвам в нещо безсмилено (най-малкото някак не върви)

И на мен платени драскачи не могат да ми казват от де духа вятъра, щото не съм сляп. ;)
само трябва да се каже, защото червените боклуци мислят, че БСП е про-руска партия

Не може човек който се чувства в помия толкова удобно, да ми казва, че участвам в нещо безсмилено (най-малкото някак не върви)

И на мен платени драскачи не могат да ми казват от де духа вятъра, щото не съм сляп. ;)

Не съм сигурен, че го знаеш (дори и да го знаеше, нямаше да го напишеш).
щом @реминд беше забравил кой настани американските бази в България - СМЯТАЙ :lol: нямам идея дали си спомняш и ти...

да не мислиш, че съм доволен от това, че 10 човека са облъчени в америка (няма значение дали е добро или лошо), но едно е сигурно: ако бсп бяха направили служебно правителство, то едва ли щеше да има 10 човека завършили в Русия (нали уж бсп е проруска?)

Недоволен съм, че отбягваш винаги въпроса, че норта ти продаде профила тролче.....
Не съм сигурен, че го знаеш (дори и да го знаеше, нямаше да го напишеш).
щом @реминд беше забравил кой настани американските бази в България - СМЯТАЙ :lol: нямам идея дали си спомняш и ти...

да не мислиш, че съм доволен от това, че 10 човека са облъчени в америка (няма значение дали е добро или лошо), но едно е сигурно: ако бсп бяха направили служебно правителство, то едва ли щеше да има 10 човека завършили в Русия (нали уж бсп е проруска?)

Ей ного си добър с обобщенията и заключенията, начи БСП провежда американска политика, щото Станишев е украинец по рождение, а Украйна в момента е в конфликт с Русия
Ного проникновен политически анализ направи, малко плагиатстваш обаче от професор Вучков

Недоволен съм, че отбягваш винаги въпроса, че норта ти продаде профила тролче.....

Ще се почувстваш ли по-добре ако ти отговоря така както очакваш?
(целта ми е да се почувстваш поне за миг малко по-добре :))

Ей ного си добър с обобщенията и заключенията, начи БСП провежда американска политиака, щото станишев е украинец по рождение, а Украйна в момента е в конфликт с Русия
нямах предвид отношенията на Украйна с Русия!
исках да кажа, че Станишев не е нито българин, нито БСП е проруска партия (и това беше доказано..за съжаление на червените почитатели)

нямах предвид отношенията на Украйна с Русия!
исках да кажа, че Станишев не е нито българин, нито БСП е проруска партия (и това беше доказано..за съжаление на червените почитатели)
А баща му не е ли българин, всъщнаст на мени никога няма да ми направи такова впечатление като на теби. Абе то Обамаата янки лие, Сталин руснак лие
Ти да неси от Герб, шото май нишо нети е ясно, но вожда винаги е прав

Да не забравяме и предлагането на Сталинка Георгиева за комисарка, този травестит, бивша чиновничка на световната банка, заедно с роднината си Дянков - колко мизерии направиха не е истина, а и 3 години плаща на новинарски и социологически проучвания, да я изкарват, че имала най-висок рейтинг. - Всъщност нея лесно можете да я намерите - като има някое бедствие - отивате 2-3 дни след него и може да се снимате с нея, най-много.

А баща му не е ли българин, всъщнаст на мени никога няма да ми направи такова впечатление като на теби. Абе то Обамаата янки лие, Сталин руснак лие
Ти да неси от Герб, шото май нишо нети е ясно, но вожда винаги е прав

бащи много..
майка една и родина ЕДНА

3. Вицепремиер по правосъдие, вътрешен ред и сигурност и министър на правосъдието Христо Иванов – координатор на проекти в рамките на Инициатива за Върховенство на закона на Американската асоциация на юристите (American Bar Association - Rule of Law Initiative) САЩ, Специализира във Fulbright/Hubert Humphrey Fellowship Program, Washington College of Law, ВАШИНГТОН – САЩ;

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=50217&p=612223&viewfull=1#post612223

От: От: Служебното правителство 2014 и влиянието на САЩ

ваньо танов в митниците, полицейщината се завръща

Ами почна се ще върнат всички кадри, които бяха уволнени. Толкова ли няма честни и кадърни хора, че именно предложиха Танов пак?

Горе