Смешни клипове

От: От: Смешни клипове

За Дания питай мен :) - там е масово да се кара колело.

и министрите ли?
защото според мен нашите не заслужават такива коли...за бойко една-две коли и това е...
другите незнам за какво се возят с тези коли..да направят нещо и тогава,ама не..трябва да са с черни мерцедеси, защото..и аз не знам защо

От: От: От: Смешни клипове

и министрите ли?
защото според мен нашите не заслужават такива коли...за бойко една-две коли и това е...
другите незнам за какво се возят с тези коли..да направят нещо и тогава,ама не..трябва да са с черни мерцедеси, защото..и аз не знам защо

Ами щом миналата година видяхме с роднините ми кмета на Копенхаген заедно с общинските си съветници с велосипеди..... :) Предполагам че и по височайшите депутати могат да са на колела. Само не разбрах дали нарочно показно правеха, за да дават пример на гражданите че така е и по безопасно, и по екологично чисто, или просто вече психиката им е ъпдейтната до N-та степен за разлика от нашата. :) Там просто няма къде да си паркираш колата, има няколко паркинга в Копенхаген, но са безбожно скъпи и то на час, през седмицата има само по 2-3 коли на тия паркинги и то за малко, и тия коли са..... правителствени. :) Там всеки кара колело, сложил бебето си в раничка окачена на гърдите му, кошницата на колелото пълна с хранителни продукти :) Непознати ти се усмихват и поздравяват. :) Ако на някой му трябва спешно кола - ползват таксита. Движение на коли ще видиш само в Неделя. :) Но там са други хора, с други разбирания, аз тука и да говоря - никой няма да ме разбере. :)

От: Смешни клипове

Някой да преведе ...

[video=youtube;_T7R_tEgfnw]http://www.youtube.com/watch?v=_T7R_tEgfnw&feature=player_embedded[/video]

182130_373920205995038_1266603121_n.jpg

От: ПОЗНАЙТЕ УЕБ БРАУЗЪРА

За другите не знам, ама последния е на Вискяра.
Рицаря на белите дами, вместо да гледа как хората правят прогреса, се рови в лайната и непрекъснато търси кенефи, в които да си достави удоволствие! :lol:
Пък после кой бил копрофил... :lol: :lol: :lol:

Селският копрофил разнася зловонието си, дори в моите теми. Види ли непочистена тоалетна чиния, бърза да си завре главата в нея, за да "инспектира" съдържанието.

В джоба ли си е бръкнал? :lol:

615646_426087947453280_1540252291_o.jpg

[video=youtube;Nln3vFDgDgw]http://www.youtube.com/watch?v=Nln3vFDgDgw&feature=youtu.be[/video]

620279-l.jpg

375825_433626116695294_1745365456_n.jpg

Последно редактирано:

Горе