IvanKarakov
Active Member
От: Смятате ли че курса на долара ще се покачи зимата?
Прогноза за следващите 2 дена за EUR/USD? Някой?
К'во му стана на долара - 1.44438 BGN?
Ако ще е за 2 дни пиши го под 1,35 евро/долар, в крактосорчен план силно качихме - без корекция, в момента имаме и дивергенции така, че сега е капани за бикове - златото говори доста за себе си спрямо възхода на еврото - така че дерзайте
Не знам какво е това. Ако е нещо за управление, аз съм пас.
Сам си управлявам активите. Не виждам смисъл, защо да си довериш парите на човек, които не го познваш, не го знаеш, а и не на последно място има разминаване в целите ви
То е пак същото.
Трябва сам да управляваш и взимаш решенията.
Ти сам се знаеш, познваш си психологията, ако нямаш знанията и дисциплината пак го пиши бегало, ако ще и Господ да слезе на земята и ти дава сигналите!
Това не е аутосорсинг
Ако искаш давай ми по $500 на месец и ти давам форекс сигнали, това са чисто и просто сигнали спрямо системи - проблема е че не знаеш системата ми, не знаш паричното ми управление, нямаш психиката ми, нямаш и опита - това що го казвам, щото мога ти кажа купи сега, но след малко спрямо движението да хеджирам или да затоворя, мога играя без стоп - както и ти ако виждаш добри резултати ще вдигнеш риска за сметка на паричното управление и може изпофалираш
Пазара се движи от емоции, а не можеш ли да си ги контролираш, то ти нямаш контрол над кинтите си
Едно е демо друго е реално, ще разбереш след време какво ти говоря
Форекса е една голяма спекула, без желязна психика и управление на риска си загубен, проблема е че хората доверят парите на други