От: Смятате ли че нашия кръчмар е прост човек?
:lol: :lol: :lol:
И к'во? Още ли се пробваш да си правиш чекии на мозъчето, сладур. Тъп но упорит.
Оценките в училище и алекстата не са критерий по който хората те оценяват. Когато над 50% си мислят че си прост и тъп, значи е така.
Винаги можеш да продължаваш да се доказваш като такъв какъвто те познаваме, както и винаги можеш да положиш старание да научиш нещо от хората тук и да се промениш. Човек винаги има избор, ти си решаваш. Аз вече ти показах какъв си и какво мислят хората за теб. Когато пораснеш ще разбереш някои неща за живота.
ПП: Дано да пораснеш. Сладур!
Ами аз не знам какви са тези мозъчни чекии, но съм сигурен, че мога да ги бия, за разлика от тебе, който си мозъчно импотентен и голям го вадиш, ама мек. Упорит съм, но не съм тъп. Например аз не допускам по 2 грешки в едно просто изречение като теб, нито пък правя супер-инфантилно-неграмотната грешка еФфффффффффффтин. Тебе кой те е учил, неграмотен дЗвер :lol:, че евтин се пише еФтин, а?
Оценките в училище (както и тези в университета, но явно то за тебе е ТЕРА ИНКОГНИТА и затова можеш да пишеш само "училище" и "еффффтин") са си оценки, които дават повече в живота, реализацията и самооценката, отколкото оценката, която би ми дал дебилитет като тебе, агресивна, неграмотна и глуповата, душичке.
Алексата пък е единствения интернационален измервател на трафика и някои от рекламодателите се съобразяват с нея, барабар с Гугъл аналитикса. Така че - научи се първо на правопис и граматика, а после мисли за Алексите и оптимизациите.
Може и 100 % от хората да си мислят нещо, а то да не е така. Например едно време са мислели, че Земята е плоска и, че на Луната има лунни хора. Това е ARGUMENTUM AD NUMERUM и не върши работа по преценка на истината.Дали 50 или 100 % от разни психаро-недоучили хорица от твоя калибър ще си мислят нещо за мене, НЕ ВЛИЯЕ НА РЕАЛНАТА МИ СЪЩНОСТ.
Аз научавам всеки ден по нещо ново, но от теб научих, че слагаш линк, за да излизал преди моя сайт - хахахаха..., както и, че евтин се пише с Ф
хахахааааааа...както и, че в 1 изречение можело да се допуснат и 2 грешки...Идиотизъм на квадрат!
Анкетатата ти не е валидна, защото дава възможност за манипулиране на резултатите.
ОТДЕЛНО, както казах - не е важно какво мислят неграмотници за мене, а какво мислят образованите хора и/или тези от които ми зависи работата, свободата и пр. Така че - не си меродавен. А темата ти ме направи само малко по-популярен, за което, както и преди - благодаря от сърце, даже и да не си имал този добър мотив, когато си я създавал, малък наш Оли!