От: Смятате ли че нашия кръчмар е прост човек?
Четири страници тема за някой, който не заслужава и два реда. Предлагам отсега нататък никой да не пише нищо за психото, да не му отговаря на постовете и да го игнорира. Колко смахнат трябва да си за да смяташ, че магистърската степен е нещо кой знае какво? Много хора тук имаме такава степен и знаем езици, но не пишем за това във всяко второ мнение. Продължавам да твърдя, че не е прост и тъп, а просто природата го е ощетила откъм елементарни умения за общуване и социализация. Жалко, че няма лечение и положението е безнадеждно. Заболяването на този тип е описано
тук.
Чепик, много си далече от истината
част от тях биха престанали, но по-голямата част нямат необходимата воля да игнорират някой, който им показва, че не са прави и ги разбива при всеки пост
За едно такова надскачане на егото, каквото говориш, се иска повече тренинг, повече разбиране на нещата.
А за магистратурата - ами не, не е за хвалба, но е аргумент, че човек не може да е глупав, щом е защитил магистратура, вишист е, преподавател и пр. Колкото до СОЦИАЛИЗАЦИЯТА, младежо, аз съм се социализирал и продължавам да се социализирам сред:
-македонци
-татари
-българи
-либийци (араби)
-тайландци
-корейци
-китайци
-руснаци
-австралийци
-американци
-още няколко етноса, които не са ви познати, вероятно...Това предполага усвояване на различни култури, преминаване на езикови бариери...Така че моята социализацията е добра
Нямам проблем с никакви раси, възрасти, нации, полове...А и бързо мога да превключвам, в случай на нужда.
Иначе, сигурен съм, че и тебе да те обиждат няколко човека, няма като Христос да кажеш - "Ха, сега ударете ме и по другата буза!", а ще се браниш, нали така? Особено, ако не си заслужил по някакъв начин толкова невъзпиание, обиди, заплахи и т.н. Това си е УМЕНИЕ - да можеш да се поставиш на мястото на другия (в случая на мое място)...
Ето защо, твърде фриволно е да преценяваш една нормална, законна реакция като защита от нападките, като психопатологичен проблем. Е, не всеки може да е учен, но поне трябва да се опитва да не е глупав