Това е най-малкото, с което мога да се отърва при среща с човек "който знае какво прави". Десетгодишната ти практика не е в причакване на хора по улиците, надявам се? :shock:...най вероятно ще ти бъдат заврени отзад.
Като ти разбият външната врата, докато си в апартамента, ще те питам дали си на същото мнение...затова мяйната му
Еми разбивали са ми кола, крали са ме и т.н. Полицията няма идея за какво става въпрос...ама не съм се гътнал, нали? Дай боже да не го правят - да ми разбират врата, защото опредлено някой няма да излезе жив от там.Като ти разбият външната врата, докато си в апартамента, ще те питам дали си на същото мнение...
Гадно е , че и за това трябва да се спасяваме сами .....никаква я няма държавата да се чуди човек защо им плащаме заплати .Полицията няма идея за какво става въпрос...ама не съм се гътнал, нали? Дай боже да не го правят - да ми разбират врата, защото опредлено някой няма да излезе жив от там.
Това е най-малкото, с което мога да се отърва при среща с човек "който знае какво прави". Десетгодишната ти практика не е в причакване на хора по улиците, надявам се? :shock:
Тази вечер, докато чаках градския автобус на Лъвов мост двама разбиваха магазин с щанга на 10 метра от спирката. Погледнах към тях, а те реагираха с 'Кво гледаш бе?'
Лятото пък се опитаха да разбият вратата на апартамента ми, докато съм у нас.
Сериозно се замислям да си купя поне газово оръжие.
Това ако не е сайт на strana, някой нагло копира от Предприемач.Harkon стана известен! :wink:
Батка, пишат те вече по последните актуални новини!
Това ако не е сайт на strana, някой нагло копира от Предприемач.
И ако съм на 5 метра от теб ? кво правим имам същото лайно и като ми налетяха 6-7 мангаля тряаше да целя с камани щото те пък имаха букалки и ножове. Въпросното патлаче също може ти е*е майката и на тебе щото нали знаеш,че има вятър и прочие.За да сме по-детайлни ще добавя, че пистолета е Blow mini, а спрея е лютив пипер. Държа го винаги с махнат предпазител. Първия патрон е халостен. След него се редуват задушлив и сълзотворен газ. Обичам разнообразието .