Здравейте на всички
Мисля, че е време да се включа. Аз съм автора на тази книга и искам малко да ви разясня за мен и идеята за тази книга.
Забравих първо да кажа, че ivko1981 е първият който има тази книга. Няма нищо общо с мен
Даже се изненадах, че така бързо реализирах продажба. Благодаря ти ivko1981 за подкрепата. Надявам се да спечеля доверието и на останалите
А с този пост напреднах доста, за което пак благодаря на ivko
И така....както сте разбрали се казвам Панайот и по професия не съм нито компютърен специалист, нито икономист или маркетолог. Имам, колкото и да е странно, медицинско образование :mrgreen: От можеби 10тина години като хоби се занимавам с дизайн за интернет. Не се имам за професионалист, но донякъде се справям. Опитите да спечеля от нета, не само като правя сайтове, са от 3 години насам. В началото не вървеше никак (но предполагам много от тук успелите хора са минали през това), но с времето ставаше все по-добре. Прочетох няколко книги, опитах различни техники и от година насам работя по един и същи начин. Идеята за книгата ми дойде спонтанно. Следял сам форума, макар и да не съм бил досега регистриран, но вече се налага след като имам продукт тема на дискусия. Книгата както казвам, не открива топлата вода, но описва начина по който аз работя и по който все пак печеля. Както казвам в сайта към книгата, не обещавам хората да забогатеят от това, но ще бъдат малко или много по уверени в себе си и ще гонят резултат, и да знаят, че нещата си зависят от тях и тяхната мотивация.
Ще отговоря на въпросите да колкото мога и се надявам вече да няма съмнения относно тази книга и мен в частност.
Искам да пожелая на всички весели весела коледа и щастлива нова година. С пожелания за здраве най-вече и успехи през 2010г. :neutral: