Бате, как не можеш да им намериш категория? Мисля си че Alternative Health ще е супер за целта, мисля че и категорията ще те качи добре Но ако те апрулват в по главната Health -> продължавай си.
Еми не съвсем, но силните определено могат да помогнат на малките с някой друг линк от някъде. Естествено колкото повече големи (налинквани сайта/блога) има толкова по-добре, но не може да правиш такава хамалогия за всеки нов сайт или блог. Просто се отсяват тези които са с преоритет и другите са на изчакване, ако не и на заден план. Но и услуги в тази насока не лиспват.
Малко тегав списък, но набавянето на линкове никога не е било лесно, особедно като се има в предвид че хамалогията трябва да в умерини количества. Постепенно събмитване.
В тази тема искам да дам едно малко тулче: http://submitterbot.com
Ето и краткото обяснение към него:
Сайт, в който след записване/регистриране получавате 1 кредит, с които извършвате събмита на един сайт от вашето портфолио в над 180 директории. Инфоро на сайта се адва вътре след логването и стъпка # 2 представлява избиране на категории и попълване на кода (ако има такъв) - или казано накратко Семи-автоматично събмитване. Може и да има такива много, но реших да го постна за улеснение на тези, които го правят така или иначе събмитването - независимо дали ауто или менюял.
Още нещо за хората, притежаващи сайтове (мулти-продуктов), забелязали че определени продукти от каталога им вървят, а други не. Това е списък с директории приемащи дип линкинг субмишън. След 2 дена ще постна и мение по въпроса, но определено засилването на вътрешна страница, която е с топ продукта ви е нещо върху което може да се поработи, а това и от своя страна ще засили и самият домей.
Аз вече си я налазих с сайтовете в подписа ми. Мерси бате.
само 4е неуспях, бате...верификациония номер не има повече символа отколкото можеш да напишеш в кутийката.
Ето още един не малък списък с директории приемащи вътрешни страници или deep link directories: http://www.directorycritic.com/deep-links-directory-list.html
Малък тип, за да безплатните гледайте: Free & General - в колонките за всяка директория.
Не е зле това да се линкват и важни вътрешни страниции. Помага не само за доброто класиране на дадената страница за думичка в търсачката, но и засилва главния домейн. Успехи.