Това с кутиите дори не съм сигурен, че е имало сценарист. Според мен водещия е домъкнал кутиите от обувки на жена си и е казал на операторите: "Като ви дам знам, почвайте да снимате, ще се получи, вервайте ми!" И то взе, че се получи. Бая време се задържа в ефир. Май се казваше Сделка или не.Ако съм им сценарист бих могъл да го направя два пъти по-гледано.
Сериозно ли? Аз не съм чул, но това ще е много яко. Къцката си е легенда.Абе какво стана с Къци, нали щяха да му връщат шоуто
Абсолютно сериозно е. И аз го чакам с нетърпение. Да ме върне в младите ми години. Голям фен бяха на вицовете му.Сериозно ли? Аз не съм чул, но това ще е много яко. Къцката си е легенда.
Въпрос на настроение.. моето от известно време е много колебливо клонящo към %^&*()_+Това с кутиите дори не съм сигурен, че е имало сценарист. Според мен водещия е домъкнал кутиите от обувки на жена си и е казал на операторите: "Като ви дам знам, почвайте да снимате, ще се получи, вервайте ми!" И то взе, че се получи. Бая време се задържа в ефир. Май се казваше Сделка или не.
Абе какво стана с Къци, нали щяха да му връщат шоуто. Нещо се шумеше миналия месец. Бяха писали в началото на годината. Сигурно на първа пролет с другите цъфтежи. Айде, че поне нещо да се гледа по тези телевизии.
Тва не го гледах. Не си мислете че го следя изрично. Просто така се случи, че го гледам. Твто ми е нещо като фон. Мдаа... много обичат да се ебават по този начин. Да покажат, че са по умни от участника. То не е трудно. Ресурса е при тях. Но ми прави впечатление, че го правят предимно с жени. Доставя им някакво нездраво удоволствие.
А чи то има ли формат в нашия ефир, който да е измислен тук? Тва с кутиите дето го пусна Блинки сигурно е вървял през 80-те в САЩ. Даже Ал Бънди може да му е бил сценариста.Не знам, ама колкото повече затъпяваме (което освен, че е неизбежно, е и ФАКТ), толкова повече ще става популярно тва динозавърско предаване
Маркет отдела и4 не е тъп, хващат тенденциите ахахах
Освен тва ще им е НУЛЕВ разход, щото 500лв е пълен ташак, а повече взимат ЯВНО само професори и академици ахаха
Идиокрация! Верно ли още не сте го гледали?!!
Малко се шашнах на какво видео попаднах. Излиза, че всички олигарси убити по времето на Прехода са всъщност убити футболни президенти.Не знам, ама колкото повече затъпяваме (което освен, че е неизбежно, е и ФАКТ), толкова повече ще става популярно тва динозавърско предаване
Маркет отдела и4 не е тъп, хващат тенденциите ахахах
Освен тва ще им е НУЛЕВ разход, щото 500лв е пълен ташак, а повече взимат ЯВНО само професори и академици ахаха
Идиокрация! Верно ли още не сте го гледали?!!
Всъщност е много добро и е далеч по-многопластово от това, което масата хора виждат. Дава реален образ на това в какво общество живеем и с какви хора е пълно около нас, макар и да не ги забелязваме. 99% от участниците са тотално изпаднали или с умствени затруднения и отчайваща нужда от помощ. Било то от психолог, било то финансова или юридическа.Като си говорим за формати, това Съдебен спор наистина го мразя. Не е редно да се бърка толкова дълбоко в човешката душа. Това е емоционално изнасилване и се съмнявам, че нещо добро се случва на участниците след това.
Дългокосия пич днес се телепортира с 10 бона почти без знания. Давам си сметка, че всеки има различни сфери не само на познания, но и различни нива на логика. Обаче му зададоха въпрос за 20 000 с отговори, които буквално го бяха насочили към отговора. Плюс 50 на 50, които му дадоха 99% сигурност. Обаче се отказа.
Последните две ги гледах. Сценаристите са надушили как да задържат интригата. Това което правят е някакво предозиране според мен. Ако имах Вила на 200 метра от Шипка щях да им гледам сеира.Значи все пак си нямаш работа и продължаваш да се занимаваш с глупости