Добре понеже си нямам идея какво е bitcoin от изчетеното разбрах следното:
Трябва да взема сървър който да копае за мен (какво да копае така и не разбрах може би да копае из интернет нещо там) И да чакам да ми изкопае x GH/s.
Добре хубаво инвестиция 60 лева за 2 седмици стават $90.
Звучи добре ама не разбрах от кой да наема сървъра и какъв е този сървър :shock:
Какво трябва да чакам след като взема тоя сървър да ми копае ли ?
Тролвайте свободно следния сайт cex.io ми излиза като китайската азбука 80% от термините не ги хващам.
Имам въпрос обаче, как с 60лв инвестиция си направил 90$ за 1 седмица? Ако смятаме правилно 1 GH/s го даваш за 10лв, т.е. 60лв са ти 6 GH/s. С 6 GH/s за 1 месец можеш да направиш около 7лв... Но да кажем, че ти си ги купил на 5лв, стават 12 GH/s = 14лв на месец.
Просто казано за да направиш 130лв за седмица(90$ са около 130лв) ти трябват 480 GH/s средно. Аз лично не схващам как или си намерил някъде да купиш много GH/s за супер малко пари, или не знам... Може ли да обясниш как се получава това?
Може пък и да не смятам правилно(ползвам калкулатор дето е напрвен за тази цел - https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkQXXM_E1E1FdFdMemp5a3hXRGN2VDVMRjNOQm1iNUE#gid=1)
Не мога да ти разкажа подробно какво и как правя, но мога да ти обещая, че ако се позанимаваш с това, съвсем скоро ще намериш начини да го правиш сам Дори ще ти дам жокери:
Първо не го разглеждай като 65 лева а като 0.1 BTC
Второ не случайно толкова често употребявам думата "търговия"
И последно, след като има толкова много места за да купуваш, има също толкова много места за да продаваш
Някой може ли да каже от някъде или място където да се купят тия ваучери с ПП за СЕХ
За мен това е дългосрочна инвестиция, нека не забравяме, че и като закупим мощности те си задържат стойност, не са като настолен компютър след 4-5 месеца е паднал на половина. Така, че вложените пари не са загубени, аз също съм бос за копането, но мисля да се занимавам стига сайта да го има по-дълго. Има и капча сайтове и други подобни, от които може да се печели по-много малко BTC, но да кажем може да се използват за закупуване на мощности и примерно някой ваучер от автора на темата както аз направих и съм доволен. В cex.io успоредно с BTC се добиват и NMC , с които също могат да се закупуват GH/S . Вече от тук нататака късмет работа
Аз пък сега проучвам други cloud системи за копане и като ги проуча ще пиша за тях. При тях цените са много по-ниски от тези на cex.io. Довечера ще дам информация за тях.
Аз пък сега проучвам други cloud системи за копане и като ги проуча ще пиша за тях. При тях цените са много по-ниски от тези на cex.io. Довечера ще дам информация за тях.
Имайте в предвид, че трудността на BTC мрежата постоянно се покачва и ако сега 100GHS докарват 0.12BTC на месец.. то след като се вдигне трудността ще докарват по-малко. Също така и цената на 1GHS постоянно пада и ако сега сте купили 100GHS за 0.7BTC то ако след месец цената на 1GHS стане примерно 0.006BTC, то ако продадете мощносттите тогава ще имате 0.6BTC..
малко математика:
0.6 - 0.7 + 0.12 = 0.02BTC печалба
риск винаги има в почти всичко.