L LeoMessive Member Рейтинг - 100% 2 0 0 21 Януари 2022 #82 И аз имам интерес. Ако имаш желание, може да отговориш и на последния имейл, който съм ти изпратил.
Keiti Active Member Рейтинг - 98.6% 72 1 0 21 Януари 2022 #83 LeoMessive каза: И аз имам интерес. Ако имаш желание, може да отговориш и на последния имейл, който съм ти изпратил. Увеличете... Привет, Отговорила съм на всички от ЛС и имейли. И все пак, ако нямате обратна връзка от мен, драснете адреса си. Ще ви пиша при възможност.
LeoMessive каза: И аз имам интерес. Ако имаш желание, може да отговориш и на последния имейл, който съм ти изпратил. Увеличете... Привет, Отговорила съм на всички от ЛС и имейли. И все пак, ако нямате обратна връзка от мен, драснете адреса си. Ще ви пиша при възможност.
partytime Well-Known Member Рейтинг - 100% 2 0 0 1 Февруари 2022 #87 Удоволствие е да се работи с @Keiti , бърза, точна, спазва всички срокове, дори това да и коства работа до късно вечерта и през уикендите. Препоръчвам я
Удоволствие е да се работи с @Keiti , бърза, точна, спазва всички срокове, дори това да и коства работа до късно вечерта и през уикендите. Препоръчвам я