От: Статии по 0.80лв./100 думи
Хахахаха, не, нямах впредвид теб
Мен ли визирате, очарователни ми господине?
Хахахаха, не, нямах впредвид теб
Мен ли визирате, очарователни ми господине?
нямах впредвид теб
Щом мислиш така - ок,това е твое мнение. Искаш ли една безплатна статия срещу ревю,за да видим?
Ми дай една, хайде. Обещавам отново да бъда максимално откровена в ревюто.
Нанди, миличка, последната дума я казвам от сърце, кой не допуска грешки? И мене ме е яд, като си видя вече публикувани неща, ама мандалото е лопнало... Само егото ни е причината за всички проблеми, то и аз правя грешки. Гледам да не се връзвам обаче, а ако видиш някоя моя грешка тук, ще съм ти благодарна да я оправиш. Всички се учим, а езикът е безбрежно поле, не математика... След толкова години дори аз не съм наясно с някои правописни форми. Важното е разбирателство да има!
Искам пробна статия, ако ми хареса > http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=61760
Няма да съжалявате, ако поръчате статии от мен! Днес оставих зад гърбя си още 3 доволни клиента и скоро ще има още готови статии.
Балкана има един спомен,
има едно име, що вечно живей
и в нашта исторья кат легенда грей,
едно име ново, голямо антично,
като Термопили славно, безгранично,
що пише съдържание идентично
и е нещо неархаично
Ето малко за уменията ми на поет - доказателство, че съм поет по професия и копирайтър по душа ( или май беше обратното )
О, когозаблуждавам, не ме бива в поезията, един път като четях едно мое стихотворение един мъртвец се обърна в гроба и едно прасе умря междувременно....
Но ми се роди още един стих
Добър поет съм аз,
прасета гинат щом чуят за вас,
а прасета като чуят за мен идват с пълна гаС,
че поезия да ръся, сладка като праС
накрая ще кажа само едно:
За бога братя, купувайте!
Междувременно се колебая дали да не премахна това мнение....но се надявам подобен начин на представяне да Ви хареса и да Ви бездейства. Опа, май се напих без да съм помирисвал алкохол :lol:
Няма да съжалявате, ако поръчате статии от мен! Днес оставих зад гърбя си още 3 доволни клиента и скоро ще има още готови статии.
Балкана има един спомен,
има едно име, що вечно живей
и в нашта исторья кат легенда грей,
едно име ново, голямо антично,
като Термопили славно, безгранично,
що пише съдържание идентично
и е нещо неархаично
Ето малко за уменията ми на поет - доказателство, че съм поет по професия и копирайтър по душа ( или май беше обратното )
О, когозаблуждавам, не ме бива в поезията, един път като четях едно мое стихотворение един мъртвец се обърна в гроба и едно прасе умря междувременно....
Но ми се роди още един стих
Добър поет съм аз,
прасета гинат щом чуят за вас,
а прасета като чуят за мен идват с пълна гаС,
че поезия да ръся, сладка като праС
накрая ще кажа само едно:
За бога братя, купувайте!
Междувременно се колебая дали да не премахна това мнение....но се надявам подобен начин на представяне да Ви хареса и да Ви бездейства. Опа, май се напих без да съм помирисвал алкохол :lol: