coolice
Owner
Re: От: Стотици милиони лева за шосета и магистрали, а за доходи 0,00 лв.
този път съм изцяло съгласен с теб
това за 30 километра е постановка, за да се чоплим за нещо такова да не мрънкаме за бензина
не помня къде го четох но един образ технология и управление на траспорта го сметна че ако съкнем скороста на автобусите на 30 км трябва да увеличат градския транспорт с някъде 70% за да превозят същото количество хора за същото време
колкото до влизането на пари влизат всеки месец работещите по тези проекти си взимат заплатата редовно заразлика от доста работещи в други сфери
Е ако до тогава я има я не Европа в този си вид - шегата на страна.
Поне от това което се говори, мисля че ще отпуснат дори и още повече, базирайки се на показателите ни. Иначе това е + от ЕС нетно сме добре на + и хубавото е че редица проекти, които не са мащабни както инфраструктутрата, са БГ фирми и парите си остават в страната се въртят. Проста справка е да се види банковите депозити и се види, че се има доверие в система, така че фалити и апокоалипитчни сценарии малко вероятно. А иначе до 2-3 години като се изкова ЕССР и се излезе от кризата няма да има значение кой ще е на руля на държавата бойко или не резултат ще е положителен, но не заради тяхната способност
този път съм изцяло съгласен с теб
Няма да се завъртят никакви пари в икономиката, няма да се увеличат пенсии и заплати, няма да стане нищо! Чака ни кошмар. Не виждате ли какви простотии измислят? 30 км. ограничение в града, примерно. Всеки ден вдигат глоби и налози от най-различен характер. Сега чувам и торбичките в магазина щели да правят по 50 стинки Щот са много загрижени за природата
Олигофрените 2013 имат да плащат маса пари, които нямат, щото ги изхарчиха за сайтове и алтернативи за скайп.
Блеки да каже какво беше, нали ги следи нещата, ама са милиарди - падеж на дълга и вноска за ЕС ... много лев. Никой да не си прави илюзии, че ще има нещо предизборно. Не че ми пука за заплати и пенсии, ама на хората им се спря точеца. Където се обърнеш само отчаяние и мизерия.
това за 30 километра е постановка, за да се чоплим за нещо такова да не мрънкаме за бензина
не помня къде го четох но един образ технология и управление на траспорта го сметна че ако съкнем скороста на автобусите на 30 км трябва да увеличат градския транспорт с някъде 70% за да превозят същото количество хора за същото време
колкото до влизането на пари влизат всеки месец работещите по тези проекти си взимат заплатата редовно заразлика от доста работещи в други сфери