Страхотна идея за всички тук

От: Страхотна идея за всички тук

Подхождаме с научен и изследователски подход спрямо идеята ти, за да вникнем по-дълбоко във философията ти за развитие на нещо безсмислено на пръв поглед :beer:

Ти на фейсбук трафик безсмислено ли му викаш

Според мен тук иде реч за метода от BHW,който бях постнал преди време и който така и не пробвах дали става за нещо,но момчето явно го е пробвало прав ли съм @predpriema4 или бъркам нещо,искаш да доразвиеш идеята до колкото разбирам

От: От: Страхотна идея за всички тук

Ти на фейсбук трафик безсмислено ли му викаш
На ненаргетиран - Да! Доколкото разбрах идеята ти е да има стотици админи с десетки хиляди последователи / харесвания. И какво ще стане след като всеки си пуска каквото си иска там... БОЗААА! Макар, че бозата не е нещо лошо. Ще има отлив вместо покачване.. Тогава въобще за какво ми са приятели, то стига да съм харесал това "нещо" и то ще бълва всьо, което я ме интересува, я мне.. :shock:
Успех с това начинание, щом събра 3-4ма вече, значи идеята ти може и бързо да се развие..

Последно редактирано:

Според мен тук иде реч за метода от BHW,който бях постнал преди време и който така и не пробвах дали става за нещо,но момчето явно го е пробвало прав ли съм @predpriema4 или бъркам нещо,искаш да доразвиеш идеята до колкото разбирам

Ами в тази тема както видях не съм я чел цялата но там ти си обяснил как работи машината, моята идея е да се обеденим и да направим самата машина :)

TheCrazyBastard
На ненаргетиран - Да! Доколкото разбрах идеята ти е да има стотици админи с десетки хиляди последователи / харесвания. И какво ще стане след като всеки си пуска каквото си иска там... БОЗААА! Макар, че бозата не е нещо лошо. Ще има отлив вместо покачване.. Тогава въобще за какво ми са приятели, то стига да съм харесал това "нещо" и то ще бълва всьо, което я ме интересува, я мне..

Не идеята ми е да има стотици хиляди хора в групата и 5,6 админи от тук от този форум, а и за пускането там, това може да се реши , хората да пускат и админите да решават кое да публикуват, но ето и тука важното е че като сме повече 5,6 човека примерно винаги ще има някой онлайн и ще може да се развива добре групата.

Не идеята ми е да има стотици хиляди хора в групата и 5,6 админи от тук от този форум, а и за пускането там, това може да се реши , хората да пускат и админите да решават кое да публикуват, но ето и тука важното е че като сме повече 5,6 човека примерно винаги ще има някой онлайн и ще може да се развива добре групата.

Идеята не е добра "стотици хиляди хора", няма как да се съберат от 5-6 човека, ако приемем, че всеки от тези "5-6 админа" има по 1 профил с 5000 приятеля. Следователно, трябва още хора, с още профили.

В този случай, обаче, ще стане мешана скара, ако всички станат админи - и казваш, ще се ограничи до "5-6 админа", които ще преценят дали дадено съдържание да се публикува или не.

Тук, обаче възникват въпроси:

1. На какъв принцип ще се изберат админите.

2. Да предположим, че аз искам да вляза с "инвестиция от 1 профил", но не съм от "5-6-те админи". Че откъде накъде аз също ще допринеса с 5 000 фена като останалите, а няма да имам достъп и на всичкото отгоре ще чакам нечие чуждо одобрение на моя публикация?!? Как пък не.

Или аз не схващам правилно идеята, или ако я схващам - пуши още преди да е реализирана. :)

Споделяйте си идеите сами, нямам си работа тук повече ебати мишоците братче дават ми червени репутации щото обяснявам тука

Моля темата + създателят и да бъдат перманентно изтрити. Както и за в бъдеще потребители като този да се изчистват преди да се станало късно - както в случая. Благодаря за разбирането.

Споделяйте си идеите сами, нямам си работа тук повече ебати мишоците братче дават ми червени репутации щото обяснявам тука
Неведнъж съм казвала, че мразя обидите и грубото отношение. Ето малко червенко и от мен - да добиеш опит.

Дано се сбъдне фантазията ти :D
Според мен е абсурд някой да се навие мисля, че няма нужда да изразявам аргументи ...

Е не моа да разбера що давате червено на тинейджъра
Момчето каза на колко години е и веднага му дадохте червено
Като почнете да се правите на велики и направо забравяте от къде сте почнали
Ми кажете нещо, посъветвайте го, не се правете на велики, щото всеки е бил малък... или сте захранени със златна лъжичка:-o

Да бе и аз съм против така да се нападт нови членове на форума,може наистина да е на 12 и започна с някъв енстусиазъм,но за нула време му разбихте детските фантазии:)

Е не моа да разбера що давате червено на тинейджъра
Момчето каза на колко години е и веднага му дадохте червено
Като почнете да се правите на велики и направо забравяте от къде сте почнали
Ми кажете нещо, посъветвайте го, не се правете на велики, щото всеки е бил малък... или сте захранени със златна лъжичка:-o

Проблема не е във възрастта, а в отношението.

Момчето на 12 ще развива фейсбук страници с хиляди фенове,аз на неговата възраст играех на стражари и апаши пред блока:)
Иначе за отношението да,но в крайна сметка до 7 годинки кво си научил ти остава за цял живот:)

От: От: Страхотна идея за всички тук

Момчето на 12 ще развива фейсбук страници с хиляди фенове,аз на неговата възраст играех на стражари и апаши пред блока:)
Иначе за отношението да,но в крайна сметка до 7 годинки кво си научил ти остава за цял живот:)
Всичко с времето си :wink:

Горе