От: Страхотна идея за всички тук
Не идеята ми е да има стотици хиляди хора в групата и 5,6 админи от тук от този форум, а и за пускането там, това може да се реши , хората да пускат и админите да решават кое да публикуват, но ето и тука важното е че като сме повече 5,6 човека примерно винаги ще има някой онлайн и ще може да се развива добре групата.
Идеята не е добра "стотици хиляди хора", няма как да се съберат от 5-6 човека, ако приемем, че всеки от тези "5-6 админа" има по 1 профил с 5000 приятеля. Следователно, трябва още хора, с още профили.
В този случай, обаче, ще стане мешана скара, ако всички станат админи - и казваш, ще се ограничи до "5-6 админа", които ще преценят дали дадено съдържание да се публикува или не.
Тук, обаче възникват въпроси:
1. На какъв принцип ще се изберат админите.
2. Да предположим, че аз искам да вляза с "инвестиция от 1 профил", но не съм от "5-6-те админи". Че откъде накъде аз също ще допринеса с 5 000 фена като останалите, а няма да имам достъп и на всичкото отгоре ще чакам нечие чуждо одобрение на моя публикация?!? Как пък не.
Или аз не схващам правилно идеята, или ако я схващам - пуши още преди да е реализирана.