Добър ден на всички,
Изчетох повечето коментари по темата. Първо искам да благодаря на всички, които подкрепят окупаторите на 321 аудитория във ВТУ. Аз съм един от тях. Не съм платен. Никой от нас не е платен. Повечето от нас са протестирали и срещу правителството на ГЕРБ, и срещу сегашното. Не крием, че още на втория ден имаше опити от някои партии за подкуп, но организаторът Светлин Тачев директно затвори телефона. Ще отбележа някои неща около нашата окупация - натискът срещу нас е жесток. И от ръководство , и от Студентски съвет, който изобщо не е студентски, а организация на ВМРО - не знам дали там има човек, който не е член на тази партия. Всичките са или пияници, или пияници и продажници в едно. Казват, че политизираме нещата - тогава нека отговорят какво прави огромният транспарант на ВМРО точно на главния вход на Ректората? Нека ректорът отговори защо въведе казармен ред и в университета не се допускат хора, които не учат или работят във ВТУ. Защо не се допуснаха студенти от СУ на публично мероприятие в Аулата? Знаем, че няма да получим отговори. Знаем и че още нощи ще бъдем принудени да спим в студената зала без право да пуснем печка. Но това ни сплотява още повече. В понеделник (4.11.2013) ще поставим исканията си пред Ректора на срещата-разговор със студенти на тема "Проблеми на висшето образование". Посетете сайта ни - occupyvtu.eu , в който публикуваме всичко случващо се около окупацията. Бяхме заплашвани, че ще останем без крака,ръце и уши. Ректорът лъжеше за пропуска в ректората - имаме доказателство, че той лъже - публикувано е в сайта. Тепърва предстои да разкриваме още неща. Имаме голяма нужда от подкрепа - предимно морална. Защото тук настройват студенти срещу студенти и всякакъв опит за информация на студентите от наша страна бива моментално блокирана. Затова разчитаме на медиите и онлайн присъствието. Благодаря още веднъж на всички за подкрепата.