webstil
Well-Known Member
Тва за сблъсъка между стара и нова кола е много субективно, защото зависи как са направени и колко струват. Евтина нова кола със сигурност ще има доста повече щети от стара, но струвала доста пари едно време кола. Примерно моите врати са изключително здрави и стабилни и съм свикнал да ги засилвам, за да се затворят понеже горе нямат рамки, а са само с процорец, който автоматично се вдига нагоре. Качвал съм се в коли 2020-та и 2021-ва дето вратата е тънка като перце, просто нищо общо. Имал съм и инциденти, при които моите ламаринки са се оказвали доста здрави и по-сигурни, така че е соу соу. Най-добре да не се удряш с никой.
Иначе на теория е ок тия 5%, обаче времето, в което живеем в момента е непредсказуемо и в един момент може всичко да се промени. То и по зелената сделка трябваше да си затворим бързо Марица, но сега добре, че не сме го сторили. Изобщо може рязко да се откажем от всякакви зелени глупости и модерни коли с натискането на няколко бутона и дано не се случи, но определено нещата се променят и в Европа също може да се обърне курса.
Иначе на теория е ок тия 5%, обаче времето, в което живеем в момента е непредсказуемо и в един момент може всичко да се промени. То и по зелената сделка трябваше да си затворим бързо Марица, но сега добре, че не сме го сторили. Изобщо може рязко да се откажем от всякакви зелени глупости и модерни коли с натискането на няколко бутона и дано не се случи, но определено нещата се променят и в Европа също може да се обърне курса.