Blinky
Owner
Еми не звучи добре нещо, което ще те пази да е пробито. Поне на мен не ми звучи добре, колкото до гадорийте - те си вървят бонус към кракнатите програми. Друго, което ми идва на ум е, че от време на време някои компании, но не много обновяват product key-овете, с които краковете вървят. Те продължават да вървят, но сървърите ги отхвърлят когато решат да се ъпдейтват. Виждал съм го при НОД точно, но за тяхна жалост, до тогава изтичат нови и нови, с който работя. Дори не споменавам момента, че всеки софтуер е продукт, демек труд на някой. Не ползвам кракнати неща, не мога да кажа нищо, но масово хората около мен го правят и единствения съвет, който мога да им дам е да не слагат и кракната антивирусна. Все пак има толкова много фри хоум версии. Да, хубавите са с пари, но и безплатните са доста добри последните 5-6 години. Говоря за Авира, АВГ, АВАСТ....Няма да забравя една фирма, с наслагани фри АВГ-та на десктопите си. Питах пича, и му казах, че са за глоба, и той ми каза, ама тя е фри. Да, фри е за хоум юзъри, ентърпрайс едишъните не са. А те са си ентърпрайс отвсякъде.