хейтър
Well-Known Member
Дай лайв пример, че не го намирам.Аз лично харесвам този в една страница. При него има най-малко кликове и най-малко зареждания на страници. И може би затова ще има най-малък шанс за изоставени колички.
Дай лайв пример, че не го намирам.Аз лично харесвам този в една страница. При него има най-малко кликове и най-малко зареждания на страници. И може би затова ще има най-малък шанс за изоставени колички.
Хейтър, много съжалявам, но какъвто и пример да изпратя, на всичко можеш да кажеш, че е "манджа с грозде".Дай лайв пример, че не го намирам.
Просто дефиницията за "манджа с грозде" за всеки е различна.А защо не го направите по дефолт да не е манджа с грозде, дизайнер ли нямате?
Бате, може да си много наясно но за Зора се е хвърлило много къстамизация, в случай, че имаш съмнения. Много ще съм изненадан, ако чекаунт на Зора и на някой обикновен магазин на Цлуадкарт са с еднакъв чекаут. Поправи ме, ако бъркам. Много сте странни да искате някакви чудеса да ви се случат безплатно и ви дойдат на готово. А и на Зора не е най-прекрасния пример, който може да се даде от такъв тип SaaS.
Здравейте, какво се изисква от нас, моля за повече Инфо. Каква инвестиция, имам интерес.Привет,
ако някой е решил да навлезе в онлайн търговията екипът на MerchantPro.bg може да помогне. На разположение е е-комерс платформа и екип, с които бързо и лесно се създава онлайн магазин. Има всякакви интеграции и функционалности.
Виж файлът 19521
За тези, които програмират - могат да имат пълен достъп до фронт-енд кода.
Платформата е идеална за дропшипинг бизнес с нейните автоматични продуктови импорти и опресняване на цени, автоматичен експорт на поръчки. Има и складова програма.
Интегрирани са рекламни мрежи и маркетплейси. Има всичко за он-сайт SEO оптимизацията.
Привет,Здравейте, какво се изисква от нас, моля за повече Инфо. Каква инвестиция, имам интерес.
Да, има. Всички готови темплейти са добре оптимизирани и адаптивни.Ima li gotovi templeiti - dizain4eta?
Темплейтите са видими след регистрация. С регистрацията се създава автоматично магазин. В меню Настройки -> Дизайн и тема има налични теми. С един клик се налага тема и можете да видите как изглежда в клиентската част.Дай линк да ги видя?
Да, не е лоша идеята.Мн сложно. Направи една демо страница с темплейти като конкуренцията - https://cloudcart.com/features/themes
бъркашБате, може да си много наясно но за Зора се е хвърлило много къстамизация, в случай, че имаш съмнения. Много ще съм изненадан, ако чекаунт на Зора и на някой обикновен магазин на Цлуадкарт са с еднакъв чекаут. Поправи ме, ако бъркам. Много сте странни да искате някакви чудеса да ви се случат безплатно и ви дойдат на готово. А и на Зора не е най-прекрасния пример, който може да се даде от такъв тип SaaS.
Навярно си прав.бъркаш
От 2011 сме на пазара. Старото ни име е ShopMania BIZ. Наскоро ребрандирахме.От колко време сте на пазара и колко хора са се възползвали от услугата Ви. Говоря конкретно за MerchantPro.
Безплатният ви план само 2 месеца ли е? Защото не се вижда ясно написано в сайта.Който желае да развие онлайн бизнеса си, в MerchantPro предлагаме два месеца безплатен план и нашата пълна поддръжка, ако има нужда.