За кое да ми връзват клиенти, ало масата народ НЯМА пари за скъпи неща! Егатти глупосте де изказа, връзвали ми клиенти..... Второ напротив, имам познат с woo магазин и над 3 000 продукта, на VPS е върви като пушка, премиум тема и някои плъгини, много малко доработка и спи градът. Нито ерори нито нищо и сайта му се оптимизира добре.... Администраторите ако са калпави на всякаква платформа ще оцапат свещите. След което в това число трябва да изключим тогава и платформите за онлайн магазини на OpenCart, Magneto и тем подобни, да изключим и масата народ които предлагат САМО за тях експорт на огромна бройка продукти за платформите... Или да плащаме мега пари на платформи като Shopify ?! Или пък Custom проект за който специално ръчно всичките например 3 000 продукта трябва да се пишат ръчно и т.н. Айде да видим колко човека биха си позволили нулите отзад на първата цифра за да имат Custom нлайн магазин..... Coca Cola, Nova Broadcast, други медии и големи компаниии ....до ТАМ! Огромния процент търсещи нискобюджетни решения са СРЕДЕН и МАЛЪК БИЗНЕС!, След това, ако могат да си позволят или имат желание или пък нова идея за развиване, който има парата си прави Custom..... Друг е въпроса колко от нашенците стават за такива неща, защото мога да дам безбожно много примери за поръчкови изделия и осрани ама осрани до няма и къде, Дори пример с платформа по поръчка на мой приятел... Пича се оръси с 2500 лв, за сайт за гласуване на снимки, който ако се види кода... де има една дума и ено дете ще седне да го направи..... Значи хора...., който е успял да намери голям клиент е намерил и до там, тези които познавам повечето им клиенти са от чужбина.... и не случайно, тук пазара е беден. Ако 20 ( ааайде от мен да мине и 30 ) процента МОГАТ да си позволят скъпа кола, скуп сайт, добре направен и подсигурен бизнес старт...., то останалите, които пак да отбележа са ПОВЕЧЕТО, НЕ ....МОГАТ! Според мен, който не може да се оправи с Wordpress опбикновенно е най-големия критик.... Аз нямам проблеми.... И да определено предпочитам тази платформа..... Всичко зависи от човешките знания, правено е от човеци.... Боза моза било.... Я преброй колко хора ползват същата тая боза ?! Май не само в българия е по-големия процент ?!
ЗА обикновен сайт тип визитка например, който няма какво да му се редкатира, секция новини, продукти и т.н. допълнения изискващи често редактиране, не слагам WP, а си пиша сайта на HMTL и CSS и се приключва въпроса....
П.П. По примера с кофти СКЪПОплатени програмисти, на скоро оправях чужда боза на заровен в дън земя сайт и го върнах към живота....... Но това е друга тема, аз какво ли разбирам, щото съм прост и ЛЪЖА клиентите за това им казвам бе давай със тоя WP, че по-лесно ( никой не се сеща че и съответно цената му е по-ниска ), същия беше се навил Custom да си поръчва, преди мен и ми вика, ка ксе облещил на офертите които му правели.... А той е от средния клас бизнес.....
Larvel, за един смотан блог ?! БЛОООГ ?!
П.П.1. - Че какво им има на адресите?! Кое не може да им се оправи?! Категориите и таговете не случайно ги има и не само в Wordpress.... Атрибутите и тях не случайно ги има.... ( Питам се защо са сложили дръжка на вратата, като е можело и с копче тип пуканка, да я направят, ем модрено ) ...Да преброим пак колко хора ползват wordpress и платформи за e-comemrce и т.н. Другите да не би да нямат минуси и т.н. ?!
П.П. Рекеш и мохамед и те имат по някой друг хубав плъгин, не всичките са зле... И като за нас бедните ( ако знаете че и ние бедните съществуваме и се борим за парчето хляб ) вършат много чудна работа, същото бих казал и за турските и китайските части по колата ми
Върви нали, не пише Made in Germany ,ама върви... И на Aple телефона, вътре на чаркалаците има Made in Chinа, Made in Japan на някои и т.н., ама давате по 2 бона за тея неща. Аз и да ги имам не бих ги дал.... но това е друга тема.
Хората могат да изберат какво да купят, мерцедес, лада ,запорожка, бентли, трактор, колело, скутер.... Защо пък да нямат право и да избират и друго ?! С тези изказвания, излиза че или трябва да е само къстим ( ии ''по възможност аз да го правя'' де се вика )или не трябва да е нищо ...... Който види зор с wordpressa и не може да си го реши и има пари си купува Custom...... Аз и да видя, не съм от богатия бизнес и няма да си платя за поръчкови изделия........... ПРОСТО Е! Тоя многогодишен милионен спор е се решава само с това, ако някой най-накрая го асимилира и разбере..... Нямаш ли пари не купуваш, имаш ли купуваш! ТОЧКА! Така е, така ще бъде и така ще остане!
Ще добавя, че има И стиснати хора, които просто не биха отскъснали и стотинка за бюджета и гледат колкото се може по-евтино, даже и да не е красиво, все тая, само и само да не дават от безценните си жълтички