Чувствам се ощетен, че ползвам само Safari и само съм пробвал Firefox на iMac
На Хромо много години сърфирах, но сега почнах на IE да сърфирам. Много бързо ми се отваря всичко. Използвам най-новата версия на IE иначе старите версии на този браузер не ме кeфят.
Известен художник представи браузърите като образи на момичета
Веднага да минаваш на лисичката, не че е лошо сафарито, ама от лисика няма по-добър.
Ползвам интернет от години и дълго време бях на ИЕ, по навик и по инерция! Постепенно взех да се оглеждам и за другите браузъри и си бях харесал
Firefox и отчасти един на Гугъл. Обаче все нещо не ми достигаше за пълното щастие.
Имах чувството, че ходя с грозновата, но всеотдайна жена, която след малко алкохол ми се вижда като мис Свят в леглото.
Но алкохола често свършва и аз реших да се взема в ръце и да намеря своя идеал! Дълго търсих и тествах на принципа проба-грешка!
И вече съм щастливо влюбен в Maxthon! Няма да критикувам останалите - всеки влак вози пътници.
Не е нужно да хваля новата си слабост - нека да ми е лошо само аз да му се наслаждавам!
Факт е, че влизайки с Maxthon в интернет ми гарантира върховно удоволствие! :lol:
А вие на какво се кефите?
Ти наистина си писател! Респект човече! Този пост ме разби.
Аз съм на Мозилката в къщи и на Хромчето в работа и от "двамата" съм доволна 8) справят се и не са претенциозни. Но честно казано Мозилата ми забива повече. Отдавам го на поддръжката. Защото не се грижа много добре, а в работата не ми се налага аз да се занимавам с това.
Maлко преди тая тема разбрах за тоя браузър. Има си някои кусури. Обаче вече минавам твърдо на него. Бърз е, и дърпа в пъти по-малко памет от Хрома.
Оф, колкото и да ми хареса, че е пестелив на памет Макстона - засега Опера най цепи мрака. По-бърза е от Макстон. Има вграден флашблок. Има си читав Адблок за нея. И не прави мизерии с резумването на 100% на всяко ново отваряне, както и да ми прихваща кл. комбинация на кирилицата.
С кой браузър сърфиране? С най-добрия! Значи Maxthon!