s1yf0x
Well-Known Member
Много нежна и ранима душа се оказа.... всички разбрахме за финансовите успехи от 7-ми клас насам, за социалния ти статус, за бойните ти умения (тук много се смяхме, получи ти се). Не знам под какъв емоционален стрес си в тази банка, но ако така ти идва душевния мензис след всяка издънена сделка тук изобщо не си за IT сектора, особенно ако трябва да работиш под напрежение. Аз и от планетата да се банна и да емигрирам в друга галактика пак ще попадна на някой конус* като тебе.Пич, на мен също ми е дотегнало. Да не мислиш, че получавам душевен оргазъм, когато ме хейтват? Просто според мен няма какво да деля с такива паразити и искам да не се занимават с мен. А не като видят някое мое мнение в някоя тема и да се разтреперват от желание за заяждане. Не делим една ниша. Дори според мен живеем в паралелни светове, понеже никога никъде преди не съм срещал толкова явна тъпанарщина. Просто искам "всяка жаба да си знае гьола".
Бел. прев: "Конус" - онова дето имитира противников играч по време на тренировки. (спортен жаргон).