@$INeed$ така е, има читави. Зависи от потребностите. Не шошските са си ок. Резервационните са си ок, визитните са си ок. Магазинните - при тях има спецификации - при едни работят, при други се сбозват, някъде съм спрял ъпдейти, другаде няма как без ъпдейти. Фейсбук най-накрая направиха читав бридж с woo, до преди това, тая база данни дето се трупаше с техния код, да не мислиш, че магически изчезва. Кой спомена, за магията нановата инсталация, само тя маха всичко. Не е решение, а е нужното действие.
anyway
@nsevimov щях преди седмици да местя неща в CooliceHost, но има една пречка, която ще се реши до края на годината или началото на другата. Нямам търпение да се махна от суперхостинг, както вече се случи с домейните. Проблеми при суперхостинг няма, цените са високи, това е проблема за мен. Wordpressa си има структурно иерархични базови проблеми, колко да литне в CooliceHost - ще видим, ще му дойде времето.
@contra още в първия пост споменах, че следя реусрсите, не съм споменал всички методи, но съм го споменал. Да, не са 5к на ден. Да имам си мнение и зададох въпрос за насоки за други cms-и./както и вие си имате мненя, кой за дев, кой за по скъп хостинг и т.н./ А моето мнение за wordpress видиш ли в гугъл връща доста резултати за проблемите с базата през годините. Голяма намеса за промяна на работата в базите имат хостинг доставчиците, не малко предложения са дали през годините и някаква част от тях се реализира. WordPress не е затворена страница. Джумлерските ми сайтове не обновявани от 10 години седят/да не говорим за html сайтовете ми от преди 20 години/. Няма да сменям всички WordPress-и. Исках да споделите опит. Не всички woo сайтове са проблемни при мен.
@Sky благодаря за предложената помощ. Докато тествам стария дядо друпал, поразбутах базата на wordpress. Тествам разни неща...като от varchar 255 към 191, дава резултати. Ще видим.
@Станимир И без да се заяждам с теб, но ти така може би ще го приемеш, може би не, who knows, who cares както викат бабите на село.
5-9 процента... викаш 600к в България..да да имал си впредвид хората плащащи си за реклама, anyway. Че си прав за пестенето, прави си. Ти и за много други неща навярно си прав и мислиш правилно. Вярвам, че е така.
Кой колко плащал за реклама на месец топли теб. Гугъл какво правят - режат от години всички no pay методи за seo скоринг. Но видиш ли най ми е кеф да се конкурирам с фирма даваща 20-40 к на месец с в пъти по-малък бюджет - ти или те ако не могат - АЗ МОГА. /това теб не те топли/
CyberSecurity ninja - сайтовете на клиентите ти идентични/покажи различните, портфолиото фирмена тайна?/ - буташ ги на една и съша тема, тези на които си се тагнал - journal3, тук там oct_showcase. "Фирмения сайт, не го коментираме в секция контакти, закон имаме, но няма кой да те санкционира, понеже мнението си е мое, сайта ти чудно как привлича фирми даващи 20-40к, да то името ти може да работи за теб, може да си се много доказал и т.н., но пък мнението си е мое, чичак, щото всички сме малки за теб, ма за мен не си чичак, за мен си патенце, така те усещам духовно. Дигитално ицхелп куца.
Мегапартс е прост сайт/ти им вземи 100к за направа, дай боже/. Помня "фирмите" 2002 като бутаха флаш сайтове за по 8к с три менюта. Това което промениха е да у сложат вендор опция, всеки да продава, пак като не минаха на аукциони.
btw плати ли си домейн лицензите към envato ? или те клиентите трябва ? status checking са - с клиенти даващи по 20-40к, нали 5-9 процента от - нямаМ идея от какво число няма как да не си/са си платили домейн лицензите, щото 50 60 долара са нищо.
Според брашна, не винаги агенцията трябва да решава вместо теб, понякога е обратното, понякога ти си ставаш агенция. примери бол.
Срещи 2 лева си трия поста.
@nsevimov навярно е визирал работата ти с намерените сайтове в гугъл, които визирах и аз/i guess so/. Ти се чувстваш нападнат, си писал. Утре може и да си пиеш бирата с всеки един от тук - живота е ....bitch
Почувствах се нападант - каза ми, че има липса на финанси и опит. емоушънъл демидж получих.
няма отклоение по темата, виждам позволявате си в този форум такива позитивни мисли, значи съм се потопил в този дух, ain't shit
пак да кажа Скай - докато тествам друпал, си играя с базата на wordpress, просто не ми се занимава да търся начини да подобрявам структурата на базите, а това правя....но като писне спирам и съм дал шанс на друпала. will see.