От: Теглите ли без пари неща, без разрешението на собствениците на правата за копиран
Еми занимават се защото им е малко акъла, за да седнат и да гласуват нещо читаво. А има какво да се оправя. Но е по-лесно това, както и да се мрънка, че са им били завещани мизерии. А Станишев е почнал от 0, нали?
Верно бе, май се създадохме преди 5 години.
Аз лично препоръчвам на всеки един да седи, да си направи едни сочни пуканки и да наблюдава шоуто, което това правителство прави всеки ден.
Мисля, че торентите винаги ще ги има, както и съм повече от сигурен, че тия тука така ще го направят, че да са назад с парите. Не знам как го правят (на практика е невъзможно), но нашите оправялващи винаги го правят така, че да са назад с кинтана при всичко, което измислят и приложат. И естествено това ни удря нас. Я сега с турентите, я с данъци. Не знам как им се получва. Талант е това, мамка му и прасе.
За това enjoy the show. Утре пак ще има. Гледайте какво правят сега управляващите, за да знаете какво не се прави.
Казвам ви, това на което сме свидетели е за книга. Ще стане бест селър в световен мащаб.