Те не получават заплата. Заплатите бяха спрени точно по тази причина, че имаше едни хора дето не ходят не работа.
Това са пари от субсидиите на партиите за спечелен глас. Останалите партии, които не са в парламента но са минали 1% също получават субсидии и сега за какво ги харчат си е тяхна работа. Предполагам там някои от шефовете им получават заплати от тези субсидии.
Станахте за смях на целият форум с жалката си разпадаща се партия и започнахте да ми говорите на съвест за хората - същите тия хора дето преди четири месеца ви изгониха с камъни за тия точно ли хора говориш???
Роден е през 1963 г. в София и е завършил специалността „Педагогика” в Су „Свети Климент Охридски. От 1992 г. започва работата в МВР. Владее руски език, говори добре английски.
Обезпокоен съм от участието на господин Писанчев в разработката „Галерия“, заяви Кадиев, като допълни, че зад тази разработка седи идеята за контрол на политически лица, бивши служители на службите и журналисти.
Да се върнем на тефтерчето и мафиотския начин на управление на гърбавите
Герберастите много удобно изместват темата
Влюбените в боко, гледат на неговото управление през розови очила
За другите много грешки виждат, а това че греб управляваха по един наистина мафиотски начин не искат да го видят
За другите много грешки виждат, а това че греб управляваха по един наистина мафиотски начин не искат да го видят
Не съм казал да си затваряме очите пред сегашното управление, но се пуска тема антигроб и веднага се мести центъра на вниманиеКакво казваш, да забравим това, че циганина които назначиха за депутат го има записан с КАМЕРА от НОВАТВ да продава гласове на килограм точно на тези избори и да говорим за тефтерчено на някакъв малумник което прокуратурата подхвърля като храна за глупците?
Извинявай ама мен ме интересува какво се случва сега в държавата, щом теб те вълнува мафиотския навин на управление може би ще се поинтересуваш и как е управлявано в зората на демокрацията, когато са създавани мафиотските структури и техните кукловоди?
Не съм казал да си затваряме очите пред сегашното управление, но се пуска тема антигроб и веднага се мести центъра на внимание
Имам чувството, че някои са недоволни от тези, само защото искат да върнат онези
Като си запознат с политическия генезис от зората на демокрацията, да не мислиш, че греб са некви херувимчета
Внимание! Сайтът е част от групата на Делян Пеевски!
Материалът може да бъде:
Необективен
Съдържащ непроверени или неверни факти
Без втора гледна точка
Силно манипулативен
Ако отворите страницата, подкрепяте некачествената журналистика.
Импресия по импресия - медийна империя!