coolice Owner 17 Май 2008 #21 От: То се случи ... Честито Аз ти казах напред и нагоре ама трябва бачкане работиш по развитието на старите проекти и добавяш нови към портфолиото и след време ....
От: То се случи ... Честито Аз ти казах напред и нагоре ама трябва бачкане работиш по развитието на старите проекти и добавяш нови към портфолиото и след време ....
SSH_ON New Member 17 Май 2008 #22 Така е! Изпратих email на [email protected] онзи ден, за да ми направят epass акаунт. Още няма отговор от тях, ама с техния съпорт вече свикнах да чакам...
Така е! Изпратих email на [email protected] онзи ден, за да ми направят epass акаунт. Още няма отговор от тях, ама с техния съпорт вече свикнах да чакам...
coolice Owner 17 Май 2008 #23 От: То се случи ... като ти направят ще получиш отговор от епаса с юзер и парола ако искаш ще питам едно от шефчетата какво става (това го правя само за хора от даунлаина ни )
От: То се случи ... като ти направят ще получиш отговор от епаса с юзер и парола ако искаш ще питам едно от шефчетата какво става (това го правя само за хора от даунлаина ни )
SSH_ON New Member 17 Май 2008 #24 Re: От: То се случи ... coolice каза: ако искаш ще питам едно от шефчетата какво става (това го правя само за хора от даунлаина ни ) Увеличете... Ще съм ти задължен
Re: От: То се случи ... coolice каза: ако искаш ще питам едно от шефчетата какво става (това го правя само за хора от даунлаина ни ) Увеличете... Ще съм ти задължен
SSH_ON New Member 19 Май 2008 #26 coolice, жив и здрав да си, чакаме отговор значи Ако ли не, ще пиша на рускинчето, тя е сравнително отскоклива.
coolice, жив и здрав да си, чакаме отговор значи Ако ли не, ще пиша на рускинчето, тя е сравнително отскоклива.