Slavchev
Well-Known Member
Много, не можеш да броиш до толкова. Ти поне си тъп безплатноЕ хайде кажи ни Путин колко ти плаща де, стига мълча!
Много, не можеш да броиш до толкова. Ти поне си тъп безплатноЕ хайде кажи ни Путин колко ти плаща де, стига мълча!
Тя тая на човек не прилича, по-добре да й разрешат евтаназия.Баси, гнусните отрепки. Тая що не ходи при фашистите, ами замърсява българския генофон?
Тая същата има подобен пост и за народната музика. Била комунистическа
Знам, проверих я колко е долна. То май всичките от ДеБъ са такива продажници.Тая същата има подобен пост и за народната музика. Била комунистическа
Нандито, изнамерих ти профила:Ужас! Цял ден генерира дебилен контент, но не пропуска да нарече останалите участници ''социопати" и да се слага при ''нормалните''.
Съвсем сериозно: аз по-глупав човек не съм виждала в живота си. Не го казвам с лоши чувства и съжалявам, че звучи доста грубо, но е факт. Проста констатация.
Да, и какъв е изводът ... болни хора, правят болни коментари. И още по-болни ги споделят. Как ще звучи химна на Украйна? Нормални ли сте.Тая същата има подобен пост и за народната музика. Била комунистическа
Нали за тях гласуваш, какво се правиш на ощипана мома?Да, и какъв е изводът ... болни хора, правят болни коментари. И още по-болни ги споделят. Как ще звучи химна на Украйна? Нормални ли сте.
Д-р Слава Янакиева е културолог. Изследванията ѝ са в областта на религиозното кино и медиите, както и средновековния театър и празнична култура. Публикувала е множество статии по тези теми в различни научни издания. Понастоящем чете лекционни курсове в бакалавърската програма на специалност Културология в СУ „Св. Климент Охридски”. Член е на Института по средновековна философия и култура. Съавтор е на две антологии по средновековна визуална култура. Превежда от английски и руски език.Да, и какъв е изводът ... болни хора, правят болни коментари. И още по-болни ги споделят. Как ще звучи химна на Украйна? Нормални ли сте.
Да, така е. И въпреки всичко откачени има навсякъде. Лично ще се самолинчувам на площада, ако ми кажеш, че всички от тези, за които си гласувал ти са читави, и нямате бъгнати в главата и там. По-странен е момента, в който друг човек ги споделя, с никаква пряка връзка с реалността и дали това реално е възможно. Но нали прави бъз, другото не е важно.Нали за тях гласуваш, какво се правиш на ощипана мома?
Е щом не виждаш "пряка връзка с реалността" значи си същия като нея.Да, така е. И въпреки всичко откачени има навсякъде. Лично ще се самолинчувам на площада, ако ми кажеш, че всички от тези, за които си гласувал ти са читави, и нямате бъгнати в главата и там. По-странен е момента, в който друг човек ги споделя, с никаква пряка връзка с реалността и дали това реално е възможно. Но нали прави бъз, другото не е важно.
Член е на Института...
Поредно доказателство за необратима шизофрения. Ту съм ''селянка" (съм), ту съм от София.Нандито, изнамерих ти профила:
Еее, що така сега с обиди? Аз съвсем културно ти го написах. Бъди позитивен, Москва е готино местенце за живот.Много, не можеш да броиш до толкова. Ти поне си тъп безплатно
Друго си е мега-мръсния Ню Йорк с чудовищна престъпност или Сан Франциско, който се е превърнал в гето на бездомни наркомани. Апа в Австралия още носят маски?!Еее, що така сега с обиди? Аз съвсем културно ти го написах. Бъди позитивен, Москва е готино местенце за живот.
В Русия е най-доброто, спор няма. Защо никой още не се е пренесъл там???Друго си е мега-мръсния Ню Йорк с чудовищна престъпност или Сан Франциско, който се е превърнал в гето на бездомни наркомани. Апа в Австралия още носят маски?!
Ще се окаже, че България си е най-доброто място за живеене.
Дейба и трола дето си, честно. Не е идеята да се ходи да се живее в Москва или Ню Йорк, а да се живее в територията Шибанистан когато вече няма да е Шибанистан. А за да се случи това ни трябва неутралитет без ЕС, НАТО, Русия яко неутралитет и политици с големи топки.В Русия е най-доброто, спор няма. Защо никой още не се е пренесъл там???
Тъп въпрос, базиран на тотална неграмотност.Защо никой още не се е пренесъл там???
Нека споделя с какво свързвам виртуалния ти образ тук.Член е на Америка за България и отворено общество. Гнусна грантаджийка, безродница. Добре, че Сорос им врътна кранчето, та ще лае безплатно въпросната помиярка.
Поредно доказателство за необратима шизофрения. Ту съм ''селянка" (съм), ту съм от София.
Толкова са ти плоски и неуспешни опитите да да бъдеш остроумен, че чак ми е неудобно заради тебе.
Вече го писах защо аз. Защото там прозорците са широко отворени.В Русия е най-доброто, спор няма. Защо никой още не се е пренесъл там???