Боже, колко жени има по тоя свят, Боже!
Боже, колко жени има по тоя свят, Боже!
Тъп си за това, че показваш слабост и както се казва ривеш във форум като този за лични проблеми, и най-вече заради жени. Иначе си от бая умните принципно За това един колегуе по-нагоре спомена "зависи от гледната точка"
Човек се счита за частично помъдрял, когато спре да се поддава на чувствата си :wink:
В този смисъл аз нема да помъдрея никога
Не си глупав, винаги чета твоите мнения до край , добре си си , осемте години не са загубени , изживял си нещо хубаво , което или ще свърши или ще продължи . Помни, че винаги си сам в главата си и може да бъдеш всичко , което поискаш , не ти трябва одобрението на другите , за да знаеш , че не си глупав . Просто си помисли какво можеш и на какво си способен .
По другия въпрос , всеки които твърди , че разбира жените лъже , бъди себе си и да става каквото ще, важното е да не съжаляваш някой ден като се обърнеш , че си послушал или не си послушал някой, слушай себе си .
P.S.Някой казват, че емоциите са слабост, превърни ги в сила , просто бачкай(вложи ги в работа), всичко ще се нареди .
Ти редовно си го изкарваш на мене даваш ми червен реп на повечето постове без основателна причина ...Да тъп си!
майтап бе, дай си седмица за кофти настроение - изкарай си го на околните и после се стягай и да не ти пука
ликеджка е неоснователна причина?!?Ти редовно си го изкарваш на мене даваш ми червен реп на повечето постове без основателна причина ...
П.Т Според мен не си тъп недей така да се отчайваш ако имаш някакви проблеми нещата ще се оправят не съм я чел темата и не знам за какво става на въпрос
казаха ти гоНе нужно да си тъп просто ако си добър ще ти се качат на главата, ще те направят на маймуна и ще видиш какво се вика неблагодарност.
Ако е свързано с гювендия - мани я. Дай и една минута да си събира багажа и да напуска къщата за винаги.