Всеки човек, рано или късно, опира до този въпрос.Искам да попитам всички в форума, аз тъп ли съм и приличам ли на куха лейка дето всеки който пожелае може да и сервира всичко.
Едно клише: Да не мислиш, че си първия?Ама като я обичаш?
Радвай се, че живееш днес. Виж как се е правел Развод по италиански до неотдавна.8 години трудно се забравят братле.
Ден 2, след големия цирк, а от причината 4. Не съм спрял да пия, знам, че не е правилно и не трябва така, но нервите ми не издъжат.
Уни, ако нейното сърце обича твоето, нищо друго не е в състояние да ви раздели, защото както разбирам от думите ти, твоето сърце е изцяло нейно. Каквото и да се е случило помежду ви, единствено истинските чувства са от значение. Не гледай назад, нито напред, не търси вина в себе си или в нея, не се съобразявай с глупавите хорски мнения (имам предвид клюки и др. подобни). Животът си е твой и ако искаш да му се радваш истински - живей сега! Всичко е поправимо, стига и двамата да го желаете със сърцата си.
начи, отиди на стриптиз бар ще помогне гаранция. аз също имах такъв проблем, също мнгоо години загубени и планове и глупости, ама вече не ме вълнува чак толкова :Д
Щом, казваш ( чак толкова ) значи и на теб още много ти пука и ти е криво като на мен. Иначе по стриптиз барове, не ходя, аз и дискотеките ги спрях преди доста време, щото освен чалга друго не чувам.
начи, отиди на стриптиз бар ще помогне гаранция. аз също имах такъв проблем, също мнгоо години загубени и планове и глупости, ама вече не ме вълнува чак толкова :Д
Имаш още мегдан. Една седмица само интернет и алкохол. Не ми се е повдигало - просто нямах нужда от храна. Написах няколко литературни шедьовъра, които яростно бяха отхвърлени.Не съм ял почти последните дни и като опитам да хапна нещо ми се повдига, почти не спя макс по 3 часа на 24. Иначе ми писа тази сутрин дали ще сме заедно за нова година,
Братле не пий, когато не си на кефДен 2, след големия цирк, а от причината 4. Не съм спрял да пия, знам, че не е правилно и не трябва така, но нервите ми не издъжат.
В крайна сметка всичко се идва на мястото, и всяко зло за добро, дето викат старите хора