@
ST-1 а пък аз не знам защо се връзваш на хора, който почват да ръсят обидни думички. Тука ако се върнеш малко по-напред в темата - пиците трябвало да бъдат тънки, после според друг трябвало да бъдат дебели. Кои са тези 20 човека, та вие ако се захванете и помежду си ще се скарате, които и да сте щото всеки ще има по-различна гледна точка.
Цветовете на снимките ми не отговарят, всичко е снимано на лампа с Панасоник на 15 години. Така ти иглежда, че са "наблъскани":
Онова момче, може би дизайнер, много правилно каза, че снимано на тъмен фон изглежда съвсем различно. Такива хора уважявам, не хейтъри. Тази пица дето я направих специално за Джон съм я нарекъл "Кандински" и е отвратителна на вкус, ама ви изглеждало по-добре. Защо си мислиш, че да направиш нещо такова е сложно, не бих казал, че е елементарно, но изобщо не е сложно.
Само, че това е правено с профи техника, асемблирано, вероятно за реклама.
Хубаво е, че явно и тук, в уж бизнес форум има хора с интерес към пиците. Айде да направим по една пица тези дни, да видим коя как изглежда, ще заема семипрофи техника.
Друг пък беше подхвърлил, че замо били само с доматено - ами защото така ми харесва, всичко досега е правено за лично ползване. Вие виждали ли сте какво е да излапат буквално за минута-две.
И сега аз ще дам малко жокери, куиз но то буквално въпроса е отговор...
Къде се слага "кашкавала"? Коя по принцип е предпочитаната техника за редене на продукти. В какви дози може да се използва студенопресован зехтин. Как се пече пица на фурна? Може би някоя смес да споделите?
Ето аз ще ви кажа една абсолютно фрий - майонеза, горчица, яйце, краве сирене, някакво меко сирене.