Няма да стане.. Няма да стане, не защото не умееш да готвиш, ти или жена ти (напротив - добри сте), и не защото нямаш добри идеи (напротив - имаш), и не защото не си иниациативен и разбира се позитивен, и не защото не можеш да намериш такава сума за инвестиция. Няма да стане, ЩОТО ЩЕ ТИ СЦЕПАТ Д-то с тия храни. Сега си фрии, щото се забавляваш по кварталному, на тоя съсед, на оня, на тая от мага дето я познаваш..другата, третия.., НО тръгнеш ли легално да се занимаваш с тоя бизнес, че те подпукат, така както и турчюлята не са ни пукали. Имаш ли на идея само ХЕИ кат ти дое на кво ще те направи, оборудването само за тяхните изисквания ще е повече от 5-ца, наеш за какъв контрол на храната става въпрос, ако ще я преработваш храната?! Какви чудесии те чакат, ще ревеш яко вервай ми. В такъв бизнес с под 50К не се влиза посмъртно и поне 5 човека супер стабилен персонал. И пак, и с 50К, чакай да почнеш да връщаш след поне 3г. и то през това време ще си поцепиш д-то от бачкане, за нерви и стрес - нема да говоря.
За мен лично, и съвет, остани си шано така както си, джиткай със съседите, некой къс лев, джиткай си мантиките и бантиките.. (там поне има сми, има сантиментализъм, а не грухане) пък ако толкова те влече самото готварство - стегай се яко и почвай да обикаляш скъпите заведения, добър готвач под 2к не пада, дори и у кварталната кръчма, ако се наредиш на дебело некъде и по 7-8 може да взимаш. А 7-8 от тоя бизнеш дет мислиш, не може да изкараш чисто дори за година повярвай ми.
Наеш колко народ не са ме слушали и са реват на умрело... Не си проваляй младините и семейството! Джиткай кротко и шано и много години ще си живееш диФ и щаслив