Бате, .bg домейн и бг хостинг за сайт борещо и действащо срещу правителството в страната? Имам чувството, че ще успеят бързо да го съборят, ако започне да им пречи. Не ме разбирай погрешно, ще имаш много съмишленици, но такива действия, гледаш да нямат допирни точки с държавата.
Колкото до идеята ти за сайт. Предполагам има доста голямо бъдеще, защото може би едно 99% от хората са много за тази идея. Ще е нужно доста силно да се пълни сайта, постоянно с проверени факти и съдържанието да е максимално коректно, защото ще имаш доста чести проверки. Сещам се за биволъ, който следят всички, който не го е страх да публикува доста тежки материали уронващи имиджа както на управляващите, така и всеки един злоупотребил със закона. Доколкото съм запознат при тази му популярност не се очаква нищо друго освен именно това - често да бъде притесняват екипа, собственика и т.н. Не казвам, че идеята ти е зле, напротив, но искам да знаеш и какво ще ти донесе....сладката страна е, че успехът няма да е само за проекта, но и за тези 99%, които споменах.
Медийното пространство в общи линии се контролира от определени хора, с връзки, пари и власт. Повечето медии разчитат на това. Една "независима" медия не би могла да оцелее, ако самоинициативно и целенасочено публикува, излъчва материали против тези хора - не само управляващите, но и бизнеса.