cross
Well-Known Member
Благодаря за линкчето
Благодаря за линкчето
И то е?Благодаря на всички за вниманието, мисля, намерих каквото търсих
някой пишман сайтаджия тип userca, такива с лопата да ги ринеш тука.И то е?
Хахахаха, мерси, че уточни. Сайтаджия не е ли определени на Наков за тия дето цъкат и кликат по едни системи.някой пишман сайтаджия тип userca, такива с лопата да ги ринеш тука.
Това, което търсих явно не съществува още, или поне за сумата, която мога да отделя на месец.Хахахаха, мерси, че уточни. Сайтаджия не е ли определени на Наков за тия дето цъкат и кликат по едни системи.
Аз всъщност за хоста питах. Иначе едва ли е намерил каквото търси (образно казано), аз моето го търся все още.....
Имах и такива предложения, даже някои специално си бяха направили нови профили, за да предложат услуги.някой пишман сайтаджия тип userca, такива с лопата да ги ринеш тука.
Кой е той?Това, което търсих явно не съществува още, или поне за сумата, която мога да отделя на месец.
Разработчика, който се нае да помага, предложи coolicehost, план VPSH 2G, Cloud Linux €9.98 / MONTH.
Много питаш. Аз за сега оставам с положителни настроения, щом се е спрял не толкова на цена, а гледал друго при избора на хост.Кой е той?
Едва ли го е страх и иска да се скрие?
Не е трудно да се сетиш - в тва дето си го куотнал се крие отговорът.Кой е той?
За да се избегнат излишни коментари ще Ви спестя тази информация, ако човека си прецени да ви каже, аз невиждам смисъл.Кой е той?
Не чаткам много от wordpress, но на една позната сайта като го преместиха от споделен на VPS с litespeed + litespeed cache , доста ускори нещата, чак ми беше трудно да повярвам, че е възможно.
Обаче пък wordpress прави други неща, които не ми харесват, например с примера, който дадох, онлайн магазин, всеки продукт ( общо около 700 ), всеки продукт има по няколко изображения, и wp прави гимнастики и за всяко от едно от тези изображения, създава по 4-5 , за thumbs и т.н... , та накрая те засира с 40 000+ имиджи.
Това не е по вина на системата, а на този, който я конфигурира... толкова ли е трудно да се махне по 1 ред код за всеки излишен размер, който се генерира?Обаче пък wordpress прави други неща, които не ми харесват, например с примера, който дадох, онлайн магазин, всеки продукт ( общо около 700 ), всеки продукт има по няколко изображения, и wp прави гимнастики и за всяко от едно от тези изображения, създава по 4-5 , за thumbs и т.н... , та накрая те засира с 40 000+ имиджи.
Откъде го махаш тоя ред?Това не е по вина на системата, а на този, който я конфигурира... толкова ли е трудно да се махне по 1 ред код за всеки излишен размер, който се генерира?
От файловете на темата?Откъде го махаш тоя ред?
Е къде я намери тая тема дето генерира "излишни" картинки?От файловете на темата?
Предполага се, че като правиш сайтове за клиенти си слагаш дъщерна тема.Е къде я намери тая тема дето генерира "излишни" картинки?
А и нали като я ъпдейтнеш след 1 седмица всички "изтрити редове" ше се върнат?