От: Търся ивенститор за стрийминг платформа.
Добре де, Вие като сте си стартирали вашият бизнес да не сте знаели всичко. За какви проблеми става на въпрос ?
Забрави за проблемите, те може да се преодолеят, но големия проблем ще си ти, ей това е трудно да се оправи.
Ако почна да изброявам само по постовете ти колко проблема имаш, ще заревеш, даже може да решиш да се самоубиеш като осъзнаеш какъв си.
Най-големия проблем е липса на самоувереност. От студенски години влачиш една идея, аз на година пробвам 100-тици неща, провалям се в 95% от тях (може и по-малко не знам точно). Ти 1 шибана идея от студенски години влачиш, нямаш увереност да действаш, ей това е, п*тка си демек.
Идваш тук, искаш 15к лева, като ми прогнозираш приходи от 120к, аз ако видя такава възможност ако нямам пари, отивам и прося от роднини, отивам в банката и ипотекирам къщата, обличам се като просяк, наемам цигани да просят, абе правя всичко, за да намеря тези шибани 15к, което не са кой знае колко пари, ама ти си мързел, по мързеливия начин търсиш от някой да вземеш нещо, минимизираш риска си, защото нямаш т*пки.
След това минава седмица ли колко и брей, човека намерил начин да направи нещата по-евтино. Не ма интересува, че нямало да изглежда както ти си искал сайта, никой не започва с перфектен продукт, както и никой не стига до нивото, където продукта му е перфектен, но отново, оправдания че нищо не си намерил, бла бла, бла бла. Не си търсил достатъчно, това е истината, може да си я признаеш или да не си я признаеш.
И това пак идва до това, че си нямал т*пки, а само си фантазирал с идеята, че ще започнеш ш*бания проект и ще правиш пари, но си нямал т*пи до момента дори да започнеш. Как ще имаш т*пките от сега нататък да се справиш с толкова булшит, които ще ти изникнат на пътя, колко упорит ще си?
Хората инвестират пари не в бизнеса, а в човека който ръководи бизнеса и екипа му, сега се замисли що никой не ти е дал пари след като уж си питал толкова места, отговора е, защото не струваш. Защото 15к лева независимо в каква ситуация си, може да ги намериш за седмица 2, истината е, че ти не можеш, защото не си човек, който може да ръководи такъв проект.
Трябва доста да проработиш върху себе си, докато работиш върху бизнеса си, иначе нищо няма да стане, защото проблеми ще има както странния каза и какъвто си сега, ще бъдеш размазан и изнасилен анално, без лубрикант, без плюнка дори, ще боли момче, осъзнай се и почвай да работиш върху себе си.