Странникът
Well-Known Member
От: Търся изработка на магазин с/у заплащане. Предложения/препоръки/съвети.
С трици маймуни не се ловят. След като няма пари, да ходи да работи на заплата, когато събере пари пак да опита!
Вече казах - Един сайт не е само инсталиране на Wordpress! А колкото до автора, стига сте го защитавали, защото нищо не знае. Вижте му първото мнение:
Значи той до толкова "не е в час", че чак не може да си инсталира Уордпрес, а след това ще прави нещата сам! Приказки от хиляда и една нощ!
А, и да не забравя - vargov, неграмотен си!
Не всеки разполага с бюджет .
С трици маймуни не се ловят. След като няма пари, да ходи да работи на заплата, когато събере пари пак да опита!
На мен пък такива като "теб" - Странник , са ми интересни. Мислите си че хората пасът трева ли и ще платят колкото им кажете ?
Вече казах - Един сайт не е само инсталиране на Wordpress! А колкото до автора, стига сте го защитавали, защото нищо не знае. Вижте му първото мнение:
Идеята ми беше да намеря някой с разбирания по WordPress, за инсталацията и от там на татък - сам.
Значи той до толкова "не е в час", че чак не може да си инсталира Уордпрес, а след това ще прави нещата сам! Приказки от хиляда и една нощ!
А, и да не забравя - vargov, неграмотен си!