ммммм даааа правоверен макар че зависи колко право и колко е верен учения Не знам за кои достойни и каква значка говориш, но мисля че е за гугул....
Ние сме си тук, брат! Светъл път от мен!Само да кажа, че се отписвам.
Отвори тема някъде, че това е важно за проекта ми. Искам да двуизмеря все - взеш разрешение с лична молбаЛуната не зависи от никого, освен ако не гледаме последната излезнала информация, но няма да навлизаме в подробности, не му е мястото! Франчайз... не знам какво е и не ми се рови
Франчайз Брандинг - нов модел дръвче за парички, миуене.
Какви ги дрънкаш??
"зависи колко право и колко е верен учения"
Аха! Това е така, доколкото точно и луната зависи от него. ОК?
А що е достоен? Ха сега, де!
Това е всеки, които има напредък в морала и етиката, които са есенцията на всичките религии ако щете. ОК?
Отвори тема някъде, че това е важно за проекта ми. Искам да двуизмеря все - взеш разрешение с лична молба
Тия "земни" неща са от значение само за пъпешите, бе рапан!
Тия "земни" неща са от значение само за пъпешите, бе рапан!
Темата си е наша. С подобни постове ще ликвидираме с кармата - разбирай да вземем тоз изпит, че иначе й.е.м ти знание и опит. Останааме без гори от толкоз книжки. Пари требат за сеидба.
ПП
Изобщо не си правя илюзията, че ще "открия топлата вода", но How to има за всичко
=====
"Документите Тера"
Online Business Center каза:Според мнението на 3-ма психиатри ( имената им са записани вече ) имам нов модел шизофрения - това го казват пред съда. Ама не съм опасен, щом съм свободен българин в България. Евала на съда!
ПП
Това е, защото искам да уволня некви гамени в униформа, че дори предупредих и министъра, че ще му дойде времето ако нещо има пръст в милицейщината.
В процес на полудяване съм милички, така че се дръжте здраво за земята, че излитаме. - бива си го!
Е значи не бяхме далеч от истината. Не е като да не си личи, че си луд за връзване.
Фани се да пишеш за пари бе, шарковец крастав. Досега да беше написал поне 10 страници за тея дни. Губим парички, смърф мързелив. Ако беше джудже щеше да си "Мръкьо".Е значи не бяхме далеч от истината. Не е като да не си личи, че си луд за връзване.