ReminD само не схванах защо под тази картинка която си пуснал в поста ти има текст "seo консултации" .
Бавняр, чувал ли си за EDIT бутона?
Тука станало страшно. Слънцето напече силно, а и учениците ги пуснаха във ваканция и форума бе залят от петъчни теми. Единия го банираха, ама на негово място дойде друг - още по шантав. Странните птици в тови форум са като ламя - режеш идната глава, поникват две.
П.С колега, самоделката е доста постна откъм дизайн и usability. Но офиса на пазара в Люлин при зарзавата и домашните потреби направо изкърти всичко. Ако искаш да се занимаваш сериозно с това наеми офис на нормално място. Ако ли не - намери някой който шие гащи - във форума има много такива фирми които предлагат или дистрибутират такива работи, зареждай сергията и почвай да продаваш, по-успешно ще е.
Сега размислих. Искам да инвестирам в идеята на момчето. Нека ми пише на ЛС и да уговорим среща, за да обсъдим инвестицията.
Вярва се във възможното, брат! - иначе ясно ...
Останалото е въпрос на време и метод.
"Аметиста, като се залее с вино придобива блясък" - вино няма в природата
ПП
Фани го налинквай малко това съдържание със синонимни форми на темите.
Няма да ти споделям повече сега, защото още не съм го проверим на практика, чрез споменатия метод - "Стой, не мърдай!".
Чудя се къде е началото. Ще го намеря де, ако това е целта
=====
Знаеш ли какво е добре за мен? Да ми е удобно, лесно и надеждно да си имплементирам идеите във физическото измерение. Уха!
Неммм нищо няма да налинквам... по скоро бих публикувал някой ден моята гледна точка! Има няма още 6-ест годинки и тогава ще се види кой кой е, кое какво е, и още много ама много неща! За сега да си играем ролите да зомбирани овце в стадото, за да не ни делнат на Гергьовден, че на мен лично не ми се ходи точно сега от този свят, защото предстоят доста интересни събития
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА DROPSHIPPING
Подарък: Талон за 50 % отстъпка за нова рекламна кампания в Google Ads.
Тоест 50 % отстъпка, ако искам да пусна кампания за 4 000 000 лв, ще ми направиш 2 000 000 отстъпка ?