Аз, след 7 години вече имам това. А след 7 години?!
Дали нема да ми виснете пред кабинета за работа?
Почваш да се оливаш вече...
Аз, след 7 години вече имам това. А след 7 години?!
Дали нема да ми виснете пред кабинета за работа?
Почваш да се оливаш вече...
Ти си видимо неадекватен по темата! Защо пишеш това? Само ПРАЗНО и ЗЛО словия. Браво! Голем сиКакво имаш след 7 години? Един инсталиран september CMS дето е laravel based, и изтипосани темплейти дето даже не си си направил труда да ги преведеш. Това, дето го правиш, се прави за месец, два най-много. Ако сметнеш за 7 години тая самоделка колко пари ти е направила, сигурно и най-долните цигани изкарват повече, пък се водиш все пак АЙ-ТИ, нищо че не знаеш какво е API.
Момчета, нямам идея каква е целта на човека, но не мисля, че трябва да се заяждате с него. От моя гледна точка да дам мнение по темата е, че за да постигне това което иска е нужен ресурс. Под ресурс визирам много хора, които да се занимават с това. И вече влизаме в друга тема свързана с конкуренцията, когато финалния продукт е налице. Wordpress и един от най-мощните инструменти, които по функционалност, плъгини, теми и постоянното обновяване не може да се стигне. Това са години труд на много хора по цял свят. Външни фирми, които правят плъгини,теми (платени и безплатни) и тнт.
Ползвай емпиризъм, дърво на решенията, теория на игрите и много точно ще определиш.Опитах се да разгледам темата, защото ми стана интересно какво толкова обсъждате.
След 5-10 минути загубено време мога да кажа единствено: what the actual fuck? Или някой много здраво ви тролства или човека има сериозен проблем. Не съм сигурен кое от двете е...
Понякога е нормално човек на 12 да е наивник за това как работи света и бизнеса в часност. Проблема е като порасне и продължава да пълни същата тази тема със същите наивни глупости.Опитах се да разгледам темата, защото ми стана интересно какво толкова обсъждате.
След 5-10 минути загубено време мога да кажа единствено: what the actual fuck? Или някой много здраво ви тролства или човека има сериозен проблем. Не съм сигурен кое от двете е...
Карлуково? Тъкмо ще ги офертираш за самозелката да си преместят сайта там: http://dpbkarlukovo.bg/Чао! Не ми е тук мястото!
Понякога е нормално човек на 12 да е наивник за това как работи света и бизнеса в часност. Проблема е като порасне и продължава да пълни същата тази тема със същите наивни глупости.
Сигурно проекта му разчита и на факта, че земята е плоска.
След някой и друг век като ни налазят извънземните двете най-велики неща от България които ще открият ще са записът на Валя Балканска и факта, че самозелка е почти готова, трябват й кажи речи още само 20 години за алфа версия.
Опитах се да разгледам темата, защото ми стана интересно какво толкова обсъждате.
Какво имаш след 7 години? Един инсталиран september CMS дето е laravel based, и изтипосани темплейти дето даже не си си направил труда да ги преведеш. Това, дето го правиш, се прави за месец, два най-много. Ако сметнеш за 7 години тая самоделка колко пари ти е направила, сигурно и най-долните цигани изкарват повече, пък се водиш все пак АЙ-ТИ, нищо че не знаеш какво е API.
Ще чакам да видя работещо API, а не словесна диария и functions дето наричаш APIИдеята - знанието - API-то е на принципъ на конструктура и най-вече "LEGO".
ПП
Животъ дори!