Привет!
Относно технологиите ( по-горе ), не е проблем, защото дизайна на кода е платформено и технологично независим.
Не знам как да направя админ панела. При първия опит стана ама сега не се сещам как го бех направил, че дори транслейтабъл.
ЕТО ПРОЕКТА:
1) Идея
DB <-> Models <-> CRC models <-> Ajax <-> HTML
2) App API ( Моделиране )
API = {{ app.getModule().getPlugin.getFeature() }}
API = {{ app.getWebsite().getPage( $slug ).getComments( $a, $b, $c, $d ) }}
API = {{ app.getWebsite().getPages( $a, $b, $c, $d )
3) HTML API ( Дизайн / темплейт )
{% for item in api %}
{{ item.getTitle() }} {{ item.getAuthor().getNickname() }}
{% endfor %}
4) Ajax API
OnMethod()
{
$api = $app.getSome();
$api->doSomething();
}
Всяко парче код т.е. всеки снипет HTML му се пуска съответното API.
It's all! ( Като по учебник )
Накичих си дръвчето и си бачкам с админа на October за сега.
Сега започвам да изграждам страниците т.е. URL-ите, които да поемат AJAX-а от темплейтите и моята работа свърши, докато некой нема нова идея.
След като установя API-то по местата му, остава само, който иска да интегрира темички по API-то, което нема да има нужда от промяна никога ( OCP ).
fn doOld( $a ) return doNew( $a )
Поздрави,
Александър
PP
Имате ли въпроси?
====
Не съм нито Зукенбърг нито Бил Гейтс а най-малко Стив Джобс, че да очаквате да науча и направя всичко това сам за ден, но благодаря, че ме надценявате.
(
Прочетете началото на темата - мърди
)
Само знам, че идеята слага край на целата индустрия или началото на API ерата, както и че когато свърша нема да има какво да добавя повече.
Помислете пак и добре дошли в проекта - който иска и вижда еднопосочния кран.
Ако некой види перспективата на системата нека се включва, като стегне неколко Free темплейта с API-то до момента. Дори и безплатни, ще печелим от рекламите на потребителските сайтове. Все ще влезе некой лев още с началото.
Можете да добавяте и собствена функционалност, която в последствие да интегрирам в системата 1 * 1.
ЕЙ!
Не търся съперници а
ТЪРСЯ ПАРТНьОРИ