rak
Active Member
От: Търся плъгин/добавка/plugin/dobavka за ...
Точно за това говорех.
Точно за това говорех.
Точно за това говорех. Инсталирах, само че иска регистрация и сега чакам да ми изпратят данни на пощата за включване на плъгина, още няма нищо.
Точно за това говорех. Инсталирах, само че иска регистрация и сега чакам да ми изпратят данни на пощата за включване на плъгина, още няма нищо.
Да, аз имам същия проблем. В момента съм в този формат: /%year%/%monthnum%/%postname%/ , а искам да са така: /%postname%/ , без да се променят старите линкове.
Или пък http://wordpress.org/extend/plugins/upprev/ , макар че SimpleReach Slide може би е по-добър заради социалния елемент
Здравейте,
трябва ми някаква добавка, която ще ми промени постоянните връзки на Post Name, но няма да ми бара старите теми. т.е искам всички връзки да си останат такива само при пускане на нови теми да да бъдат с Post name връзки. Това го искам понеже ако сменя връзките сега всички стари линкове ще се изгубят.
Да, аз имам същия проблем. В момента съм в този формат: /%year%/%monthnum%/%postname%/ , а искам да са така: /%postname%/ , без да се променят старите линкове.
http://wordpress.org/extend/plugins/advanced-permalinks/
Това трябва да върши точно това което искате. Може да го нагласите на база postid - посочете на първата статия, която сте публикували в админ панела, линка трябва да изглежда нещо от този сорт ... wp-admin/post.php?post=14&action=edit - запишете цифрата след post=?, след това направете същата процедура за последната статия която сте публикували.
Сега вече може да заложите за публикации с ид от 14-1000 (за пример) да ползват структура /%year%/%monthnum%/%postname%/, а от новата (примерно 1002) до 10000 да заложите /%category%/%postname%/
Не съм сигурен дали работи коректно обаче, в архива на wordpress пише, че 5 човека са вотнали че плъгина е счупен. Трябва да го пробвате.
Получи ли вече отговор?Точно за това говорех. Инсталирах, само че иска регистрация и сега чакам да ми изпратят данни на пощата за включване на плъгина, още няма нищо.
Трябва ми нещо подобно на Cyrillic Slugs, но да работи за последната версия на wp и ако може да променя адресите и на таговете, категориите и всичко друго за което се сетите.
Ако няма съществуващ плъгин, на ръка ще го карам, но пък под домейните не са малко, затова ми се искаше, ако мога да мина по лесния начин.