Съдейки по някои от другите ти мнения, няма да можеш да направиш завършен превод, а ще трябва да го мине и едитор. Освен ако не научиш как се ползва пълен/непълен член в българския език.Свободен съм тия дни. Живея в Лондон , бих помогнал с артистично оформени и завършени преводи.
За да е контруктивно мнението ми, си напрайх труда да подчертая всички лингвистични издънки в горното мнение. Биха били добра насока за по-нататъшен личностен и професионален импрувмънт за човек с Ваште познания и претенции .Най-добрият отговор на поправката, която сте ми направили, би бил коментар в рими с британска нотка, която преведена от Вашия(т) гений би звучала даже като песен - Но не Даже не се боря и за пари - бих "помогнал". Никак не мисля и да се правя на силен зад монитора и клавиатурата, защото наистина ми е ясно и какъв човек стой срещу мен съдейки по няколко стотин от хилядите ви мнения, които съм прочел досега.
ПС:
Държавите във 4-те езика, които владея, се изписват с главна буква...мисля и във всички други езици
Респект от Моя милост към Вас, и една усмивка за по добър свят.
Бих подминал по принцип, но в случая направих изключение. Щото въпросният юзър ме изнерви с безсмисления си pre-10-post спам и реших да надзърна какъв точно му е зоръ. А то било да постне тука, разбираш ли....
Но има една важна подробност - тук е форум и не трябва да се превръщаме в grammar nazis.
Свободен съм тия дни. Живея в Лондон , бих помогнал с артистично оформени и завършени преводи.