От: Търся спонсор :Д
Ето.. наближава Петък и всеки се блъска неговата тема да стане петъчна
Интересно, след като нямаш пари да си купиш колата, после какво ще правиш, като ти дадат пари? Ще трябва всеки ден да четем теми от сорта "Някой ще ми дари ли пари да си сменя консумативите на колата?", "Някой ще ми направи ли дарение да си регистрирам колата в кат и да и платя данъците...?", "А ще има ли някой, който ще ми даде пари за застраховка, глажданска и винетки на колата?" и не на последно място, култовата тема "А бе някой, може ли да ми даде пари да си сипвам гориво и масло на колата?".
Както ти казаха, колата не е актив, а един от най-често срещаните пасиви, които горят пари като за световно. След като имаш някакви спестени пари, мисли вариант, как да ги завъртиш и да си събереш парите за колата сам, както и парите за да я поддържаш после, щото поддръжката излиза в пъти по-скъпа от самата кола. Приятел имаше подобно BMW и по спомен, само смяната на консумативите( нещо задължително, при покупка на автомобил втора употреба ) му бяха над 1000 лв.
Не се излагай пред хората за такива глупости и вместо да искаш дарения за подобни глупости ( дарение в такива размери, бихме събрали, ако ставаше дума за лечение на болест, ама за такава глупост...), пускай теми как да спестиш и завъртиш някакъв бизнес с спестените пари.