A anamaria New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 17 Февруари 2010 #21 От: Търся хора за превод на статии Здравейте, превеждам от и на английски и бих се радвала да преведа статиите, ако и Вие желаете.
От: Търся хора за превод на статии Здравейте, превеждам от и на английски и бих се радвала да преведа статиите, ако и Вие желаете.
S stavrincho New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 17 Февруари 2010 #22 От: Търся хора за превод на статии превеждам от немски на бг и обратно / мога и от английски <-> немски /
От: Търся хора за превод на статии превеждам от немски на бг и обратно / мога и от английски <-> немски /
B befana New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 11 Март 2010 #23 От: От: Търся хора за превод на статии Здравейте, аз проявявам интерес към Вашата обява, занимавам се професионално с преводи на статии от китайски и английски език. Бих се радвала, ако мога да бъда от полза.
От: От: Търся хора за превод на статии Здравейте, аз проявявам интерес към Вашата обява, занимавам се професионално с преводи на статии от китайски и английски език. Бих се радвала, ако мога да бъда от полза.
F Fenris New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 12 Март 2010 #24 От: Търся хора за превод на статии Мога да кандидаствам и за двете ако още търсиш преводач!Ако можеш пиши ми на скайп!
От: Търся хора за превод на статии Мога да кандидаствам и за двете ако още търсиш преводач!Ако можеш пиши ми на скайп!