Повечето от предишните постове...постъпвате типично по български!
Не предлагате по-добра цена от най-добрата или поне някаква близо до нея, а в същото време вече "пратихте в затвора" този, който е дал ниската цена...
И на мен не ми харесва, когато някой започне да продава стока от моя бранш на цени на едро, само и само да има някакви оборотни пари или да се измъкне от кашата временно, но това е живота...
Ще поживеем, ще видим...
Колега, не си прав. По Български подбиваме цените, не се прави така. Не може повече оферти да са около 200лв+, ти да постнеш 70лв за толкова работа. Нали се сещаш, че това са много часове работа и то еднотипна, ще му омръзне на първия час, пък като се сети, че ще вземе само 70лв и е до там, ще се откаже. Автора ще почне да търси нов човек, ще му плати и на него, после той също ще се откаже, защото е взел и той около 70лв, след това трети и така автора ще е платил повече от колкото щеше да му излезне да си вземе сериозен човек за малко повече пари.
Да кажем кача една обява за средно 3 минути. Ще бачка 52 часа за 1.34лв. на час! Наистина не си цени времето тоя човек...
:lol:
Това определено не е сериозно, един лев на час е повечето от смешно. Сигурно не осъзнава, колко работа има за правене..може да не е сложно, ама омръзва и трябва да имаш здрави нерви.
ПС: Не съм чак толкова запознат, затова да попитам..как вървят цените при такива услуги? Или според извършителя на услугата?
стига сте се обяснявали колко струвало - темата стана "оценка на труда".
Дори собственика на темата не е публикувал нищо повече (или поне аз не го виждам)
Варианти много, ама никой от тези който са писали тук не е казал дали е получил работата
някой ако има скрипт за бързо добавяне да го пусне във форум, ще изкара някой лев