От: Търся човек с профил в бг-мама
Твои ли са тези постове?
156 стр. по 15 поста всяка колко поста правят?
Твои ли са тези постове?
156 стр. по 15 поста всяка колко поста правят?
Не можах да разбера какво имате предвид под споменаване без линк
По-досадни и жалки сте и от комарите!Не виждам какво лошо има да се пуска платен линк или коментар във форум. Контента си е контент, а и форума печели от цялата работа, а и хората доволни, че изкарват някакви пари. Голяма работа, че е реклама, дай да се затворим в една стая и нищо да не слушаме. Много грешно мислене имате, в днешно време именно рекламата и то натрапчивата, зомбиращата е ключа към успеха. Без реклама си тъпчеш на едно място и не след дълго следва провал...
По-досадни и жалки сте и от комарите!
"в днешно време именно рекламата и то натрапчивата, зомбиращата е ключа към успеха. "
ПРИЗОВАВАМ ОСТАНАЛИТЕ ДА БОЙКОТИРАТЕ ТАКИВА ПРОДУКТИ. Аз именно това правя.
Тия, дето са останали да ви гледат и слушат пък нямат пари. А нямат пари, щото нямат акъл.
Бойкотирах едно заведение дето обядвахме с колегите заради такова радио. А покрай мене - и останалите. Предупредих собственика - продължи да пуска радио с реклами - баста - празни маси!
По-досадни и жалки сте и от комарите!
"в днешно време именно рекламата и то натрапчивата, зомбиращата е ключа към успеха. "
ПРИЗОВАВАМ ОСТАНАЛИТЕ ДА БОЙКОТИРАТЕ ТАКИВА ПРОДУКТИ. Аз именно това правя.
Тия, дето са останали да ви гледат и слушат пък нямат пари. А нямат пари, щото нямат акъл.
Бойкотирах едно заведение дето обядвахме с колегите заради такова радио. А покрай мене - и останалите. Предупредих собственика - продължи да пуска радио с реклами - баста - празни маси!
Не. Просто спирам когато мога рекламите, а на особено агресивните налагам вето. Така спрях да пия Нескафе. Поне да правехте малко уважение към клиента, а то ги правите като за малоумни дебили. Мега дразнещи са и са обидно тъпи. За сметка на това са през 3 минути. Радио-ефирът е пълен отпадък, през деня няма и една слушаема станция. Ловя 22 радиа с външна антена.Ти в саксия ли растеш?
Като отида в магазина си харесвам от рафта. Рекламата реално я плаща клиентът, за сметка на по-ниско качество.Интересно как ще разбереш за нещо без реклама?
Сайтовете не проявяват такава изконна наглост и досада при рекламирането. Поради естеството на страниците - няма как да прекъснеш четенето и да го принудиш да ти гледа помиите. Освен това си има блокери. Все пак - оня ден ми носят компютър - реклама се беше лепнала върху печатания текст от принтера, и за капак сайтът беше на Министерство на образованието. Правите медиите неизползваеми с вашите безхаберни теории за успех. Желателни сте колкото вирусите.А би ли казал как си развиваш сайтовете без реклама?
Сайтовете не проявяват такава изконна наглост и досада при рекламирането. Поради естеството на страниците - няма как да прекъснеш четенето и да го принудиш да ти гледа помиите. Освен това си има блокери. Все пак - оня ден ми носят компютър - реклама се беше лепнала върху печатания текст от принтера, и за капак сайтът беше на Министерство на образованието. Правите медиите неизползваеми с вашите безхаберни теории за успех. Желателни сте колкото вирусите.
Аз нямам сайтове, не продавам. Бих пуснал Биткойн сметка - който иска да подарява, заливането на потребителя с тонове неадекватна информация е погрешно и идиотско. Википедия се издържа изцяло от дарения, и не само те. Дано един ден всички си сложат блокери, че да се приключи с това малоумие.
А най-агресивните реклами са откровени опити за измама, и си има закони за това с пандиз за най-малкото нещо. "Хитра машинка смъква тока" , "печелите Вайпад", "открит е вирус на компа ви" и в тоя ред! Като пуснеш пенсионер дето не е свикнал с кочината и пощурява, звъни през половин час да вика да му чистя "вируса"! Жалко, че не се спазват тия закони.
Сайтовете не проявяват такава изконна наглост и досада при рекламирането. Поради естеството на страниците - няма как да прекъснеш четенето и да го принудиш да ти гледа помиите. Освен това си има блокери. Все пак - оня ден ми носят компютър - реклама се беше лепнала върху печатания текст от принтера, и за капак сайтът беше на Министерство на образованието. Правите медиите неизползваеми с вашите безхаберни теории за успех. Желателни сте колкото вирусите.
Аз нямам сайтове, не продавам. Бих пуснал Биткойн сметка - който иска да подарява, заливането на потребителя с тонове неадекватна информация е погрешно и идиотско. Википедия се издържа изцяло от дарения, и не само те. Дано един ден всички си сложат блокери, че да се приключи с това малоумие.
А най-агресивните реклами са откровени опити за измама, и си има закони за това с пандиз за най-малкото нещо. "Хитра машинка смъква тока" , "печелите Вайпад", "открит е вирус на компа ви" и в тоя ред! Като пуснеш пенсионер дето не е свикнал с кочината и пощурява, звъни през половин час да вика да му чистя "вируса"! Жалко, че не се спазват тия закони.
Що бе, не съм спирал!Ти пак ли почна бе ?