От: От: Търся човек с профил в бг-мама
Колега да не би да работиш на строеж? Там няма много смисъл от рекламите, защото се бъхтиш цял ден, и тая реклама няма да ти трябва. А може би береш череши?
Рекламата е неизменна част от един бизнес, тя е почти 60% от самия бизнес дори.
Аз не виждам, каква би била логиката да се правят сайтове масово и да няма реклами, с които аз да си плащам сметките и да давам пари на писачи на статии. Освен, да ходя да бачкам на строеж и да бера череши в неделя(защото само тогава ще имам свободен ден), за да мога да плащам на хостинги,писачи,програмисти и т.н, за да си направя сайт, от които няма да печеля.
Ама що да не, ще си го направя ей така за кеф, даже ще си изкарам визитка да се хваля, или то това май пак е реклама?
И по дяволите, какво е това заведение, което пускат РАДИО, вместо истинска музика от лаптоп може би ? Dafaq? :lol:
П.С. Нищо лично, просто доста странно разбиране имаш.
П.С.2. И аз търся човек за бг мамата.
Форумите са за обмяна на мнения от живи хора. Това, да хвалиш нещо за пари е като форма на предателство. Нека си пише, че е реклама, платете на форума, и всичко е ОК!
Ама не, на аванта трябва да е, вашият труд да е уважен, ама тоя на форума - не!
Освен това рекламите са за дебили. Но за сметка на това дори настъпват един закон, и ако се спази - може да се окажеш и на топло, тоя дето прави измамата де.
За компенсация на всичко медиите за зверски засрани с рекламни карета, полезната площ е 30 % от рекламните помии.
Не ме разбирайте погрешно, естествено, че трябва да имате приходи. Цяла тема пуснах с няколко работещи варианта, дето не обиждат потребителите. Потъна, защото ви е по-лесно да я карате мошенгийската, вместо да инвестирате време да изкарате повече пари по човешки начин. Народът масово се отвращава от ситуацията, и ад-блокерите ще станат по дефолт като попъп-блокерите едно време. Браузърите почнаха да ги инсталират по дефолт.
Ти кефиш ли се на налоумни реклами през 5 минути, честно? "Разговори на сергията" през песен, нормално ли е това? Нека ми отговорят и останалите, дето ме затрупаха с червена репутация. Не че ми дреме, да не си помисли някой, че съм за някакви точки. Туй вашето е лицемерие и евтина далаверка, ако мине. Все едно Цинго да ми се сърди, че не се връзвам на телефонните му измами, и вашата работа същата!
"Хитра машинка смъква тока", "печелите Айпад" и подобни... по наказателния кодекс минава като престъпление. Дори маловажните опити за измама са инкриминирани, вадих и линкове одеве.
Оня ден ми носят умрял лаптоп, не знам как са се намърдали в принтерските драйвери и рекламата се цвъква върху текста на принтера. Затова почнах да ви правя сравнение с вирусите. Има ли нормален човек да приеме такава реклама, дето му троши компа? Какъв е смисълът?
А, да, платежоспособните хора отдавна са наясно, че рекламата е платена лъжа, и хич 5 пари не дават с какво се мъчите да ги облъчвате. А безпросветните домакини, дето ви зяпат пък нямат пари...