Ухааа, 15 новини на ден. Гошо няма ли да помисли, че е спам?То като се замисля,даже и в големите сайтове не се пускат толкова новини ако си намери 2+него = 15 новини на ден
- Цената на рекламата е твърда, необвързана с кликове и импресии и с тенденция да се покачва...Ако сайта таксува на импресии, примерно 10 долара за 1000 и прави по 10 000 импресии
Сигурен ли си? - http://offnews.bg/index.php/date/2013/08/22То като се замисля,даже и в големите сайтове не се пускат толкова новини ако си намери 2+него = 15 новини на ден
- тук си права - 1000 - цената е получена от сумарно калкулираната цена на банерите за 8-те позиции...Аз пък се чудя как пък точно 990лв. Е, търговците използват трика само за 99лв, само за 999лв, за да изглежда по-малко за клиента... тва са си търговски трикове. Обаче, тук трябваше да се каже 1000лв - изглежда повече...
Сайта е нов и тепърва се развива. Ако сайта беше толкова развит и популярен, до степен да се самоиздържа, дали щях да пиша тук, че и да давам процент като единия месец от процента ще вземе 300, след два 600, а след три 1000?! При условие, че мога да си наема репортери на твърда заплата...
Аз 2 статии проверих на този сайт, и двете са на 100% неуникални.
като единия месец от процента ще вземе 300, след два 600, а след три 1000?!
....
- тук си права - 1000 - цената е получена от сумарно калкулираната цена на банерите за 8-те позиции...
Горе в линка на колегата - offnews, но той го пусна с цел да покаже,а кой е сайта?
начи ти ептен за шарани ни зе - нов сайт и от процента (!) от рекламите първия месец писача ще вземе 300 кинта? я извади рпъстите от контакта, наплискай се с вода и пак ела
Темата е "Търся ReWriters на статии за новинарски сайт" - плаща се за разместване на думичките. Ако някои не е разбрал давам пример: Черна Котка ухапа човек от форума --> Човек от форума беше ухапан от черна коткаАз 2 статии проверих на този сайт, и двете са на 100% неуникални.
Говоря хипотетично. В общата тема никъде не съм обявил конкретни проценти...
Темата е "Търся ReWriters на статии за новинарски сайт" - плаща се за разместване на думичките. Ако някои не е разбрал давам пример: Черна Котка ухапа човек от форума --> Човек от форума беше ухапан от черна котка
Говоря хипотетично. В общата тема никъде не съм обявил конкретни проценти...
на човека му трябват поне 500 лв месечно за статиите
според мен ги няма и затова търси съдружник
Аз те разбрах много добре и преди, но писах, че не са уникални защото явно или ги копират или от тях ги копират другите.Темата е "Търся ReWriters на статии за новинарски сайт" - плаща се за разместване на думичките. Ако някои не е разбрал давам пример: Черна Котка ухапа човек от форума --> Човек от форума беше ухапан от черна котка
Не търся съдружник. Търся "автори". Пишат получават си процента...
Процента зависи от уменията на автора. Стила му на писане, нюха му за топ новини.
Както съм обяснил в началото заплащането е % с възможност за бонуси. Примерно ако ХИПОТЕТИЧНО работиш на 30% и имаш 10 топ новини с голям интерес и трафик към тях, може процента ти ХИПОТЕТИЧНО да стигне до 40%...
Не търся съдружник. Търся "автори". Пишат получават си процента...
най-добре предложи да делите 50:50
така е най-правилно
кажи какво ще правиш ти, покажи сайта ако е готов и какво ще искаш от колегата (сигурно само пренаписване - което не е малко разбира се)
Ако погледнеш българските медии още повече сайтовете, ще видиш, че всичко е копирано от някъде... И наистина може да се окаже, че реално в бг уеб пространството се разпространяват 10 новини, които се доукрасяват от другите медии...Аз те разбрах много добре и преди, но писах, че не са уникални защото явно или ги копират или от тях ги копират другите.
В този смисъл има ли смисъл изобщо от rewrite, като явно яко се краде контент?
Да му се невиди. Края на ваканцията наистина наближава... :lol: язъкСпокойно, краят на лятната ваканция наближава и тогава ще секнат такива ученически оферти.