хейтър
Well-Known Member
Майко мила, човек не пиши по тая тема повече моля те.Ами какво е Уордпрес - PHP, DB & Jquery. Не знам защо си мислим, че има смисъл от тази претрупаност, да редим под хедъра темплейтите им за категории и пр.
С навлизането на WP би трябвало цените за къстъм сайтове да са паднали. Реално ако наистина искаш завършен и добър сайт ти по WP имаш много повече работа. Там трябва да съвместяваш кодове писани от различни хора по различен начин.
Да не говорим за строители на страници и разни такива, от такива неща надалеч.
Той е ориентиран към хората които нямат никакви познания. Може да има напредък ако започнат да се правят теми за хора със средни познания. Кодовете да се пишат подредено и изчистено с инструкции за да може човек със средни познания лесно да се ориентира и да си промени каквото иска.
Не съм виждал ръководство, което да е повече от цъкни тук, цъкни там...
И за да може да се ползва и от този, който не знае и един таг на PHP е напълнено с код за да може да си сложиш лого от менюто и т.н.
За мен кодирането на WP е абсолютна кашотина и това го налага самата платформа и по-скоро начинът по-който я налагат.
Не мисля, че е ПР. Просто е лесно за почти всеки да си пусне сайт. Тези, който казват че нямат проблеми с WP - не им вярвам.